BESKRIVELSE

Det kan være svært at nå ud til en masse nye potentielle juniorer, som ikke har en relation til en golfklub igennem et familiemedlem, en ven/veninde eller på anden måde et kendskab til hvad golf er. Det er ærgerligt, for golf er sjovt og kan rumme mange succeser for alle børn, som kan spille med hinanden uanset niveau.

Mange kommuner samler sommerferieaktiviteter og formidler mulighederne til kommunens børn og unge. Det kan være via hjemmesider, omdeling af kataloger i skolen, information og reklame på skolens intra-/forældrenet osv. Og mange børn er ivrige efter at deltage i sommerferieaktiviteter i denne uge af sommerferien, hvor forældrene ofte arbejder, men børnene stadig har ferie.

Det er en gratis reklamemulighed for klubben at reklamere for aktiviteter i kommunernes sommerferiekataloger, og det sikres, at alle børn i kommunen får kendskab til jeres arrangement. Derudover tilbyder flere kommuner også økonomisk støtte til de foreninger i kommunen, der åbner dørene op og tilbyder en aktivitet i sommerferien.

Det anbefales at tage direkte kontakt til jeres kommune, for at høre om mulighederne.