BESKRIVELSE

At dele sin passion med andre kan være med til at styrke motivationen og øge glæden ved passionen, og så kan det rekruttere nye medlemmer. Der opstår en fortrolighed og en godtagelse af golfen, når man bliver inviteret af én, man kender. Hurtigt opstår tanken: ”Vi er ikke så forskellige, så måske kunne golf også være noget for mig”. Det er denne følelse, som vi gerne vil satse på. Giv derfor jeres nuværende juniorer mulighed for at invitere en eller flere venner og/eller veninder med på golfbanen. Hvis hver af jeres juniorer har 1-3 venner med, bliver det hurtigt til en stor flok.

Det er en god måde at introducere nye juniorer til golfen. De vil hurtigt opleve klubbens juniormiljø, fordi klubbens nuværende juniorer er en del af dagen og kan nemt skabe sig nye relationer, fordi de bliver introduceret til vennen/venindens golfvenner og deres venner og veninder.

Lad juniorerne i klubben være med til at arrangere arrangementet, så de får ejerskab for det. Dermed vil de være ekstra motiverede for at få deres venner og veninder med. Når der kommer potentielle medlemmer, er det vigtigt, at der er planlagt et godt program, hvor der er nogle til at guide og instruere dem.