Submitted by Anonymous (not verified) on
Holdturneringen_ungdom_logoer.png

Ændringer til Holdturneringen og Danmarksturneringen for ungdom 2021

Holdturneringen 2021: Ny HCP-grænse og ændringer i spilformatet

I 2020 sæsonen introducerede Dansk Golf Union flere nye tiltag på juniorområdet, herunder en ny ungdomsrække i Danmarksturneringen. Holdturneringen blev samtidig ændret og der blev lavet en nedre handicapgrænse på 18. Det betød at alle U25 spillere med handicap under 18 kun kunne stille op på et hold i Danmarksturneringen.

Vi har kunnet konstatere, at den skarpe handicapgrænse og opdeling i hhv. Danmarksturneringen og Holdturneringen har givet udfordringer for flere klubber. Nogle klubber, fordi de har ønsket at have flere hold i Danmarksturneringen end de mulige 3. Andre klubber fordi de har haft juniorer, der hcp-mæssigt har ligget på hver side af grænsen.

Derfor ændres Holdturneringen 2021, så der ikke længere vil være nogen nedre handicapgrænse for, hvilke spillere der kan være med i turneringen. 

Som i Danmarksturneringen for Ungdom spilles der hulspil, 2 singler og en foursome, men i Holdturneringen spilles med handicap og over 9 huller. Der vil også fortsat i Holdturneringen være opdeling i U16 og U25.

 

Tilmelding til Danmarksturneringen for Ungdom - ny deadline, mandag d. 2. november

Hvis jeres klub - i lyset af de nye betingelser for Holdturneringen -  ønsker at ændre jeres tidligere tilmelding til kval. rækken i ungdomsrækken i Danmarksturneringen, så er dette muligt frem til mandag d. 2. november. Dette gøres ved direkte henvendelse til taw@dgu.org

 

Hvis I endnu ikke har tilmeldt nogle hold i ungdomsrækken, har I ligeledes frem til d. 2. november til at gøre det. Brug nedenstående link:

Link til tilmelding til Danmarksturneringen 

Tilmelding til Holdturneringen sker først i starten af 2021 - nærmere info vil komme i Klubnyt.


Hvis I har spørgsmål til ovenstående, så kontakt venligst enten Tanja Lewis vedr. Danmarksturneringen (taw@dgu.org/tlf. 4326 2688) eller Lisbeth Riggelsen vedr. Holdturneringen (lri@dgu.org/ tlf. 4326 2705).