Submitted by hkr on
Golfspilleren i Centrum Players First golf

Golfspilleren i Centrum

Er golfspilleren tilfreds med oplevelsen i jeres klub?

 

Bilen parkeres på p-pladsen uden for klubhuset. Greenfee betales. Et kort besøg på driving rangen. 18 huller golf venter forude. Hvert år spilles der mere 700.000 runder greenfee på de danske golfbaner. Men desværre er det langt fra alle, der føler sig glade og tilfredse med deres golfbesøg, når golfbagen pakkes i bagagerummet og turen går hjemad.

 

Vi lever i en tid, hvor konkurrencen om danskernes fritid aldrig har været større. En situation, som tvinger golfsporten til at blive bedre til at fastholde nuværende medlemmer, rekruttere flere nye golfspillere og øge omsætningen pr. golfspiller i den enkelte golfklub.

 

Udfordringerne skal vi løse ved at sætte medlemmer og gæster i centrum, lytte til deres feedback og tilpasse vores golfklubber, så vi leverer den bedst mulige oplevelse for vores medlemmer og gæster. Gode oplevelser skaber positive ambassadører og dårlige oplevelser det modsatte.

 

Golfspilleren i Centrum sætter fokus på, hvad der kræves for at golfklubben får flere positive ambassadører blandt medlemmer og gæster. Og udpeger de områder hvor der er mulighed for forbedringer, og kontinuerligt måle på, om golfklubben udvikler sig i den ønskede retning.

 

Læs mere i folderen (åbens i iPaper) om Golfspilleren i Centrum eller få rådgivning fra en af vores konsulenter.

Login på klubbens side

Login på klubbens side

 

Login ttil Golfspilleren i Centrum

De to medlemsprofiler

De to medlemsprofiler

De to medlemsprofiler

Hvordan ser de to typiske medlemsprofiler ud?
Læs her

Kontaktperson

Kim Uldahl

Udviklingskonsulent Rekruttering & fastholdelse
Mobil: +45 2136 0698
E-mail: kue@dgu.org
  • Golfens Dag
  • Rekruttering
  • Golfspilleren i Centrum
  • Bestyrelsesarbejde
  • Business Intelligence