Submitted by hkr on
Bestyrelse goodiepack

Ny velkomst til alle bestyrelsesmedlemmer

Som orienteret om på Dansk Golf Unions repræsentantskabsmøde, vil alle nye bestyrelsesmedlemmer i golfklubben i fremtiden blive budt velkommen med modtagelse af en sms direkte fra DGU. Denne sms indeholder link til en ”goodiepack” som på en let og tilgængelig måde deler relevante informationer om dét at være trådt ind i bestyrelsesarbejdet i en golfklub.

 

Indhold i goodiepacken

Først og fremmest vil man blive budt velkommen i en kort video af DGU’s formand Lars Broch Christensen, samt Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union, som kort gennemgår nogle af de services og rådgivning DGU stiller til rådighed for de danske golfklubber. 

Der vil være information om anbefalinger til god klubdrift, bestyrelsen som arbejdsgiver, Klubnyt, møder for klubberne, organisationer i golfbranchen (DGA, PGA og GAF), Business Intelligence/Golfspilleren i Centrum og kort introduktion til DGU’s hjemmeside. 

Endelig informeres der om de webinarer, som afholdes i efteråret for nye bestyrelsesmedlemmer.


Udsendelse af SMS med link

Som en særlig service udsender vi første gang goodiepacken til samtlige bestyrelsesmedlemmer i de danske golfklubber, hvilket sker i næste uge. Herefter vil goodiepacken kun blive sendt til nye bestyrelsesmedlemmer, så de får den bedst mulige velkomst og introduktion til bestyrelsesarbejdet.

Udsendelsen sker på baggrund af registrering af bestyrelsesmedlemmer i GolfBox.

Vi håber naturligvis, at I vil tage godt imod goodiepacken og at den kan bidrage til at lette arbejdet med at orientere sig som nyt bestyrelsesmedlem i en golfklub.