Submitted by lfi on

Holdturneringen logo

Holdturneringen

Holdturnering: Til og med 24 år

Hcp: 53,9 og lavere
 

Holdturneringen er en mulighed for at blive en del af et hold, repræsentere sin klub og styrke samværet med andre golfspillere i klubben. Spillerne kommer ud og prøver nye baner sammen med deres venner fra klubben, så turneringsoplevelsen kommer til at virke tryg også for de nyeste og yngste. Det er også en social turneringsform, hvor man møder juniorer fra andre klubber, som også elsker golf, og får måske skabt sig nogle nye venskaber.

Tilmeld hold her

Tast selv

Indberet score til Danmarksturneringen og Holdturneringen
Indtast

Målgruppe, rækker og spilformat


Holdturneringen spilles på hverdage. Der spilles hulspil over 9 huller med handicap. Man må meget gerne aftale at spille over flere huller, hvis det kan nås og man mener det passer bedst til de pågældende hold. Vi vil gerne opfordre til, at man som minimum spiller alle 9 huller, også selvom hulspilsmatchen måske er færdig tidligere. 

Man deltager med 4 spillere på et hold, og spiller 2 singler og en foursome.

Holdet spiller i puljer á 3-4 hold, hvor man spiller på både ude- og hjemmebane, dvs. at man løbende spiller kampe henover sæsonen.

 

U16A-række

U16 Mesterrække

U25-rækken

Hcp

53,9-20,1

25 og lavere*)

53,9 og lavere

Teested

Rød tee

Klub tee

Klub tee

Antal huller

9 huller eller flere

9 huller eller flere

9 huller eller flere

Spilleform/format

Hulspil med hcp.

Hulspil med hcp.

Hulspil med hcp.

Voksenrolle

Voksenmarkør

 

 

 

Hvem kan deltage i Holdturneringen?

 • Både piger og drenge kan deltage på samme hold i Holdturneringen og klubbens hold kan løbende sammensættes, som det passer bedst.

 • I U16 rækken skal mindst 3 ud af 4 på holdet være U16 spillere (født 2009 eller senere). Derudover er det tilladt at have en enkelt spiller med, som er født i enten 2007 eller 2008.

 • I U25 rækken skal alle 4 spillere være under 25 år hele kalenderåret (født i 2000 eller senere)

 • *U16 spillere med et hcp højere end 25 godt kan deltage på et hold i U16 Mesterrækken – men maks. med et spillehandicap på 25.

 • Alle, som via deres handicap i løbet af året, har været berettiget til at spille i en bestemt række, må fortsat spille i denne række i resten af sæsonen. Dette gælder også i landsdelsfinalen og landsfinalen.

Fusionshold

Reglerne for fusionshold er ændret, så der ikke længere er nogle restriktioner for at deltage både med egne hold og fusionshold i samme række. Det vil sige at man kan danne fusionshold på lige fod med klubhold.  

Hvis I ikke kan stille et fuldt hold, så håber vi at I vil række ud til jeres naboer og indgå i et fusionshold. 

Karantæneregler

Der er ikke længere karantæneregler mellem de forskellige hold. Det vil sige alle kan spille på de hold, hvor deres alder og handicapgrænser overholdes.

Turneringens fire etaper:

 1. Indledende puljekampe
  Skal være spillet senest den 11. juli 2024

 2. Mellemrunder til der er højst 4 hold tilbage i hver række i hver landsdel.
  Skal være spillet senest den 1. september 2024

 3. Landsdelsfinaler
  Øst: 22/9 Korsør Golf Klub
  Vest: 22/9 Give Golfklub

 4. Landsfinale
  29/9 Næstved Golfklub

Holdturneringens sociale fokus

Vi opfordrer til at holdene altid slutter samlet af efter en kamp. I mange år har der været tradition for at slutte af samlet med en sodavand eller en bid mad. Det synes vi støtter rigtig godt op omkring værdierne i turneringen og vores sport generelt.

Tilmeld hold her
 

Vi ønsker alle nogle gode matcher og holdkampe.