Submitted by hkr on Tue, 03/21/2023 - 18:23
Juniorer spil

Junior greenfee ordningen

21/03-2023

Siden 2003 har det været muligt for danske juniorer at spille gratis eller til reduceret pris på danske golfbaner. Læs også om baggrunden for greenfee-ordningen nedenfor.

Der skelnes mellem to forskellige aftaler. Gratis greenfee for juniorerne eller en fuldt betalende voksen sammen med maksimum tre juniorer, i daglig tale også kaldet "3 for 1".

Ønsker din klub at være en del af greenfeesamarbejdet eller har du spørgsmål til greenfee-aftalen så kontakt kursuskonsulent Lone Liebst Christiansen på +45 4042 2682, llc@dgu.org.

 

Vigtigt

Det er op til den enkelte klub, selv at bestemme om de evt. vil give rabat til den betalende voksen, afhængig af om klubben der spilles i, er tilsluttet andre rabatordninger. Juniorer er U19 spillere.

Hvilket betyder at udgangspunktet er, at der skal betales for en fuldt betalende voksen (og dette ikke er i form af greenfeebilletter, diverse rabatordninger m.m.) Det her 100% op til den enkelte klub, om de ønsker at give en eller anden form for rabat.

Vi anbefaler, at I ringer i forvejen og aftaler med den pågældende klub I besøger.  Nogle klubber kræver at der SKAL ringes i forvejen til klubben, når man ønsker at benytte denne greenfeeaftale.

Der kan forekomme tidspunkter på ugens dage, hvor der er begrænsninger fra klubbens side, som skal respekteres. Endvidere skal du huske altid at medbringe dit DGU kort ved spil på andre baner.

 

Kom med i aftalen

Dansk Golf Union arbejder hvert år for at der kommer nye klubber med i samarbejdet, så er jeres klub ikke med på listen, så kontakt kursuskonsulent Lone L. Christiansen.

Hvis du ønsker en liste over klubberne, der er tilmeldt de to ordninger, kan du se den herunder.

Du kan hente oversigten i PDF-format her

 

I nedenstående klubber kan juniorer spille gratis:

*) Er din klub med i helt gratis ordningen, kan du også spille gratis hos os. Er din klub derimod med i 1+ max 3, gælder de samme betingelser også hos os.

 

Albertslund *)

Jammerbugten

REE

 

 

Asserbo

Kalundborg

Skive

 

 

Dragør

Kellers Park

Storstrømmen

 

 

Fredensborg *)

Lemvig

Struer

 

 

Frederikssund

Morsø

Sønderborg 

 

 

Gilleleje

Nordborg

Trelleborg Slagelse (NY)

 

 

Herning

Nordvestjysk

Vestfyns

 

 

Hornbæk *)

Odder

Aarhus Golf Club