Kvinder og golf

Kvinder & Golf

Dansk Golf Union satser i år stort på nye kvinder i golfsporten og søsætter "Kvinder & Golf" i klubber fordelt over hele landet.

Kvinder & Golf er et 8 ugers koncept, der starter i ugen efter Golfens Dag og slutter lige op til skolernes sommerferie.

Som klub tager I en vejledende udsalgspris på 1.299 kr. for kurset og for de penge får kvinderne træning en gang om ugen, spil på banen en gang om ugen, zumba, yoga, velkomstpakke, hoodie, tapas, rosé og grillaften på terrassen.

Målet er 20 kvinder i hver deltagende klub og Dansk Golf Union hjælper til med annoncering og leadgenerering på Facebook.

Vi laver skabeloner til flyers, vouchers, programmer og hvad der ellers er brug for. Kort og godt...et fantastisk projekt, serveret på et sølvfad.

Af jer som klub kræver det selvfølgelig en træner, en hjælpetræner, en tovholder på projektet samt en håndfuld frivillige, der vil tage de nye kvinder med ud på banen.

Konceptet kørte i én klub i 2020, i fem klubber i 2021 og i 35 klubber i 2022. Kvinder & Golf bliver endnu større og skal kunne tilbydes i 50 klubber i 2023.

Kontaktperson

Sarah-Cathrine Wandsø

Udviklingskonsulent rekruttering & fastholdelse
Mobil: +45 2292 2928
E-mail: scw@dgu.org
  • Rekruttering
  • Udvikling
  • Kvinder & Golf
  • Events

Partner:

Golf Plaisir logo