Submitted by hkr on
kvinder og golf

Kvinder & Golf

 

Kvinder og golf er et otte ugers forløb, der som udgangspunkt starter i ugen efter Golfens Dag og slutter ugen inden sommerferien.

Målet er 20 kvinder, der kommer til golfundervisning, efterfulgt af social aktivitet én gang om ugen.

Derudover har de banetræning én gang om ugen. Dette kan sagtens være en sen søndag eftermiddag, hvor der er plads på banen.

Planen er, at de 20 kvinder når igennem regelundervisning, regelprøve, træning, banetræning mm og slutter med baneprøve og stor grillaften på terrassen den sidste dag.

Kvinder & Golf er et nationalt koncept fra DGU, som i 2023 kører i 59 danske golfklubber.

Kvinder & Golf er ikke som et traditionelt begynderforløb. Det er et begynderforløb med integreret fastholdelse, idet klubben via sociale aktiviteter, lukkede facebook grupper og faste tovholdere får opbygget et fællesskab, hvor alle kommer til at føle sig som en del af holdet.

Kvinder & Golf er betydeligt dyrere end et traditionelt begynderforløb, fordi kvinderne skal forkæles, nurses, have tøj, goodiebags, mad, drikke og alt muligt andet godt.

DGU foreslår en vejledende pris på 1299,- for deltagelse. Dette beløb levner ikke noget overskud til klubben, til gengæld har dette forløb en utrolig høj konverteringsrate, hvilket i det lange løb er meget mere værd.

Hvad kræver det af mandskab?

Der skal være 2-3 trænere til hver træningsdag. Dette kan være klubbens træner, med hjælp fra et par elitespillere. 

Så skal der være en tovholder, som kan være der hver gang. Det er også denne tovholder der “holder sammen på gruppen”, sørger for at få alle med, skriver på gruppens Facebook og er det genkendelige element i hele forløbet.

Sidst med ikke mindst skal der være frivillige som vil gå med, når der er spil på  banen.

Markedsføring

DGU tilbyder hjælp med leadgenerering på Facebook. DGU finansierer hele maskinen bag, mens I som klub selv betaler for selve annoncerne på Facebook (150-200 kroner per dag).

I får adgang til at lave plakater, flyers, invitationer, programmer mm med Kvinder & Golf logo i Dansk Grafik System.

Endvidere anbefaler vi at I reklamerer alle de steder I ellers kan komme til. På klubbens Facebook, på klubbens hjemmeside, via nyhedsbreve, plakater i klubben osv.

 

Eksempel på hvordan et program kan se ud - klik og se pdf