Submitted by lfi on
dreje

Rekruttering til begynderforløb

Mange af vores rekrutteringskoncepter sigter efter at få gæster ud i golfklubben, hvorefter de forhåbentlig melder sig til et af klubbens begynderforløb. Klubben kan med fordel også rekruttere direkte til klubbens begynderhold. 

Klubben kan med fordel have forskellige begynderforløb rettet mod forskellige målgrupper. Et længerevarende begynderforløb er svært at passe ind, hvis børnene er små og tiden knap. Det er til yngre personer og forældre med mindre børn, at det intensive weekendkursus henvender sig. Det vil også være lettere for yngre mennesker at tilegne sig de nødvendige spillemæssige færdigheder på en weekend. 

Indholdet i klubbens begynderforløb er udarbejdet af klubbens begynderudvalg, og vil ikke blive beskrevet her.

Hvad kræver det af mandskab?

Udover træneren er begynderudvalget en vigtig ressource i et godt begynderforløb. Det er begynderudvalget, som er ansvarlig for indholdet i begynderforløbet.

Markedsføring:

Golfklubbens markedsføring bør rettes både internt og eksternt. Det er vigtigt, at få klubbens eksisterende medlemmer til at få nye begyndere til klubben. Denne mobilisering af eksisterende medlemmer kan bl.a. foregå på klubbens hjemmeside, Facebookside og via øvrige kanaler. Til den eksterne markedsføring kan klubben med fordel bruge sociale medier og ellers øvrige markedsføringskanaler.

Golfklubben bør begynde markedsføring mindst halvanden måned før begynderforløbets opstart.

Hvis klubben mangler billedmateriale til markedsføringen, så har kan du finde et billedarkiv her

Læs mere om markedsføring og markedsføringskanaler HER