Submitted by lfi on


D-Tour logo

D-Tour by Golfstore

D-Tour er en individuel turnering bestående af en handicap-regulerende turnering og en social fælles afslutning med præmieoverrækkelse. D-Tour er en mulighed for at styrke samværet med andre golfspillere i distriktet og en god turnering at deltage i, når man er klar til at spille turneringer på nye baner, og gerne vil møde en masse andre børn og unge, der spiller golf. 

Afdelingsvis tilmelding åbner 1. april og lukker kl. 12:00 fredagen 8 dage før den enkelte afdeling.

Tilmelding til de enkelte D-Tour afdelinger:

DGU's turneringsoversigt i Golfbox

Mere om D-Tour - målgruppe, rækker og spilformat

D-Tour er Danmarks største turnering for børn og unge. Uanset om man gerne vil noget mere med golf og med tiden spille eliteturneringer, eller om man bare gerne vil spille for sjov uden at fokusere på elitegolf, er D-Tour en god turnering. Der er fokus på det sociale, og samtidig er der fokus på udviklingen af den enkelte spiller. Således er turneringen også med til at forberede overgangen til de lavere handicapgrupper, som kan medføre deltagelse til ranglisteturneringer og DGU Elite Tour for den gruppe, der har ambitioner om dette.

D-Tour består af 6 afdelinger og finalespil (Super Cup, Mini Cup og Maxi Cup) fordelt på U13, U16 og U25. Hver gruppe spiller på 2 forskellige niveauer: Mesterrækken og A-rækken. Se turneringsstrukturen, der spilles efter herunder.

Hver afdeling afvikles 6 forskellige steder fordelt i hele landet på fastsatte spilledage. Som udgangspunkt afvikles der én turnering i hvert distrikt per afdeling. Dog afholdes der per afdeling to turneringer i distrikt 4 (Nordsjælland).

U13

A rækken

Mesterrækken

Handicap. 

53,9-25,1 

<= 25 

Teested 

Begynder tee 

Rød tee 

Antal huller 

9 huller 

18 huller 

Spilleform/format 

Stableford

Slagspil netto max 10

Voksenrolle 

Voksenmarkør

 

Finalespil

Mini Cup

Mini Cup

D-Tour's sociale fokus

D-Tour har fokus på at være en sjov turneringsoplevelse fyldt med kvalitet for alle. Udvikling af venskaber og sjov omkring den sport vi alle elsker er derfor i højsæde.

Alle afdelinger afsluttes med præmieoverrækkelse fordelt i de enkelte rækker*. Det er vigtigt at der rundes samlet af på dagen og der skabes et rum for samvær og hygge, efter en dag fyldt med koncentration på golfbanen.

Præmieoverrækkelse

Denne turnering har fokus på udvikling samt meningsfyldt konkurrence for den enkelte. Derfor præmieres nettovindere til hver afdeling, da golfsportens handicapsystem netop sørger for en meningsfyldt konkurrence for alle uanset niveau. Derudover er der også en bruttopræmie. 

Husk at støtte op om præmieoverrækkelserne. Både de børn og unge der vinder samt dem der ikke vinder får en god læring ud af at være med hele vejen. Det er en meget større oplevelse at få overrakt en præmie når der er klapsalver og publikum der anderkender den flotte bedrift. Får man ikke en præmie kan det tænde en motivation fremadrettet. Turneringen præmierer endvidere præstationer der udmærker sig på dagen i forhold til spillerens eget niveau, hvilket betyder at der vil være mange forskellige vindere fra gang til gang. Så selvom man ikke er i præmierækken den ene dag er man det måske næste gang, hvor det så er af stor betydning at der er nogle til at klappe af en.