Submitted by hkr on

Resultatindberetning og holdkort

Til holdturneringer skal der bruges holdkort og indberettes resultater. Det er holdlederens/holdkaptajnens/den lokale repræsentants ansvar ansvar at gøre dette.

 

Holdkort

Til Holdturneringen og Danmarksturneringen for Ungdom bruges der et holdkort, hvorpå spillernes navn, medlemsnummer og handicap skrives på. 

Det er holdets holdleder/holdkaptajns ansvar at sørge for at printe, udfylde og aflevere holdkortet senest 15 min. inden første tee-start.

Du kan finde dit holds holdkort ved at logge ind med *kampnummeret på Tast-selv-siden, som du finder her:

Link til Tast- Selv siden

 

Nederst på Tast-selv-siden står der resultatark og ’vis’. Klik på linket, så får du et ark, som er det holdkort, du skal bruge til din holdopstilling. Udskriv 2-3 ark og tag med, så der er til begge hold og et ekstra evt. til det samlede resultat af kampen.

 

Resultatindberetning – efter matchen

I Holdturneringen er det den vindende klubs holdleder, der er ansvarlig for at indberette spillernavne og resultater i Golfbox. Dette skal ske senest 3 dage efter kampens afvikling.

I Danmarksturneringen for Ungdom er det klubbens lokale repræsentant, der er ansvarlig for at indberette spillernavne og resultater i Golfbox. Dette skal ske umiddelbart efter kampens afslutning og senest første hverdag herefter.  

Du indtaster resultatet af kampen samme sted som, hvor du printede holdkortet:

Link til Tast- selv siden

 

Verificering af resultaterne

Alle holdledere/holdkaptajner får automatisk tilsendt en mail med et link til resultatarket, når resultatet er blevet indtastet i Golfbox. Klik på linket i mailen og verificer (bekræft) at resultatet er korrekt.

Det er vigtigt, at DGU altid har en korrekt opdateret e-mailadresse på holdets holdleder/holdkaptajn, så den automatiske mail kommer frem til rette person med det samme.

 

*Hvordan du finder dit holds kampnummer

Kampnummeret findes på kampsiden for de enkelte puljer. Klik på din række og herefter din pulje. Kampprogrammet for denne pulje åbner sig og på denne side finder du kampnumrene.

  1. Klik her for Holdturneringen 
  2. Klik her for Danmarksturneringen for ungdom