Submitted by hkr on

Om Turneringssystemet GolfBox

Golfbox er det turneringssystem som bruges til alle DGU’s turneringer.

Når du bliver oprettet som medlem i en golfklub, får du automatisk et login til din personlige GolfBox profil. Det er vigtigt at man bliver fortrolig med dette system, hvis man skal spille turneringsgolf. Det er heldigvis ikke så svært, faktisk er det forholdsvis intuitivt og giver en masse muligheder for bl.a. selvbetjening, herunder rette stamdata, tilmelde forskellige mail- og sms-services, uploade et billede, bestille tider, indberette scorekort, og meget mere. Vigtigst i denne sammenhæng er, at du kan finde de turneringer du ønsker at deltage i. I turneringsmodulet har du mulighed for at:

 • Finde info om turneringer
 • Tilmelde dig turneringer
 • Se startlister når de offentliggøres
 • Se resultatlister når turneringerne er færdigspillet
 • og meget mere

OBS. Det er vigtigt at du altid har en e-mail og et telefonnummer tilknyttet profilen, som bruges aktiv, da det er her man får besked, bl.a. når man har fået plads i en turnering, fremgår af startlisten og generel turneringsinformation. Er det dit barns profil, og dit barn ikke tjekker sin e-mail dagligt/har en telefon, anbefaler vi kraftigt at der tilføjes en e-mail og et telefonnummer på en forælder.

SÅDAN GØR DU hvis du ønsker at deltage i en DGU turnering

 1. Find den turnering du ønsker og deltage i på turneringsoversigten her.
 2. Tryk på turneringens navn - så kommer der et pop-up vindue hvor du logger dig ind i Golfbox (hvis du allerede er logget ind i Golfbox, kommer du direkte ind i turneringen – gå til pkt. 6)
 3. Indtast dit [Brugernavn] (DGU-Medlemsnr. som standard, med mindre du selv har lavet det om)
 4. Indtast dit [Password] (de første 6 cifre i dit CPR-nr., medmindre du selv har lavet det om)
 5. Tryk [Log ind]*
 6. Nu kommer du videre til den pågældende turnering i Golfbox. Her kan du læse om turneringen under ”turneringsinfo” og tilmelde dig under ”tilmelding”
 7. I fanerne øverst kan du også se de andre spillere i turneringen samt finde startliste og resultater (leaderbord) når det foreligger.

På din Golfbox profil vil det fremgå øverst når du har tilmeldt dig en turnering.

*Brug Glemt Password funktionen hvis det ikke lykkes dig at logge på, eller kontakt din klub.