Landshold 2023

Golf Klub Danmark er for både virksomheder og private, hvor overskuddet er øremærket Dansk Golf Unions landsholdsarbejde. Golf Klub Danmark medlemskabet koster kr. 19.500 ex. moms pr. år (2023), og der medfølger et personligt medlemskort, der giver dig og en gæst adgang til at spille gratis på næsten alle danske baner.

 

Ved indmeldelse modtager du en velkomstgave og dit GKD-medlemskort. Vi afvikler også vores traditionsrige Årsmatch - nærmere information følger.

 

Golf Klub Danmark blev dannet med det formål at styrke Dansk Golf Unions muligheder for at skabe vindere blandt Danmarks mange golftalenter. Netværket af GKD sponsorer har igennem mere end 30 år økonomisk støttet DGU's landsholdsarbejde.

Bliv Golf Klub Danmark partner - udfyld denne formular.

GKD logoer

GKD sponsorer

Advokat Henrik Bræmer

Anto Consult & Design ApS

Bankmæglergruppen

BM Industri A/S

Bo Bedre/Benjamin Media 2406

Claus Dalsgaard

Comwell

DANICA PENSION

Dansk Vin Handel ApS

Einar Kornerup A/S

Glarmester K.V.Hansen's Eftf. v/Oluf Johansen

Golf Plaisir

Gorrissen Federspiel

Groupe SEB

Guldkyllingen Danmark

Helas Invest Aps

Investeringsselskabet Selandia Aps

Klaus Rygaard Ure & Smykker

Laybourn El A/S

Lemvigh‑Müller A/S

Louis Poulsen

MBG Entreprise A/S

MI Support A/S

Miele

Nettavle

Per Bruhn Advokater

PFA Pension

Rawstuff ApS

Redmark

Reesink Turfcare DK A/S

Santander

Scanenergi A/S

SET Pipes

Söderberg & Partners

VSJ NORDIC

Aarøe Bjørn Rådgivning ApS

Golf Klub Danmark

Golf Klub Danmark er for både virksomheder og private, hvor overskuddet er øremærket Dansk Golf Unions landsholdsarbejde.

Golf Klub Danmark udsteder et kort, der giver kortholder samt én gæst adgang til gratis spil på danske golfbaner tilsluttet Dansk Golf Union. Kortet er personligt og udstedes på navn, og det er en forudsætning, at både indehaveren og evt. gæst er aktivt medlem af en golfklub under Dansk Golf Union. DGU Erhverv refunderer golfklubberne for den greenfee medlemmerne og deres gæst spiller for.

Golf Klub Danmark blev dannet med det formål at styrke Dansk Golf Unions muligheder for at skabe vindere blandt Danmarks mange golftalenter. Kredsen af GKD sponsorerne har nu igennem mere end 35 år økonomisk støttet DGU's landsholdsarbejde.

Bliv GKD sponsor

Knyt din virksomhed til det danske landshold for 19.500 kr. og spil greenfee på de danske golfbaner.

Golf Klub Danmark optager hvert år nye sponsorer og er altid meget interesseret i at udvide kredsen.

Det årlige sponsor-/reklame-/annoncebidrag andrager i 2023 for firmaer (én person) kr. 19.500 + moms, Yderligere sponsorater til personer i samme firma kan i samme periode erhverves for kr. 18.000 + moms.

Du får

  • Et personligt medlemskort, som giver dig og en gæst adgang til at spille gratis på næsten alle baner, der er medlem af DGU - undtagen The Scandinavian og Royal Golf. Medlemmer kan maksimalt forbruge for 10.000 kr. greenfee om året.
  • Deltagelse med ledsager i Årsmatchen, hvor du sammen med de andre Golf Klub Danmark-sponsorer møder landsholdet og landstrænerne, spiller golf og spiser festmiddag.
  • Eksponering i magasinet Dansk Golf og på danskgolfunion.dk.
  • Velkomstgave

Derudover bidrager du positivt til DGU's elitearbejde og dansk golf som helhed.

Golf Klub Danmark udsteder et kort, der giver adgang til gratis spil på danske golfbaner tilsluttet Dansk Golf Union. Kortet er personligt og udstedes på navn, og det er en forudsætning, at indehaveren er medlem af en golfklub under Dansk Golf Union. DGU refunderer golfklubberne for den greenfee medlemmerne spiller for.

Golf Klub Danmark samler hvert år sine sponsorer til en årsmatch, som for mange er årets store golfoplevelse. I årsmatchen deltager et stort antal spillere fra de forskellige danske landshold, og sponsorerne får lejlighed til både at tale og spille med disse unge talenter og derigennem få et indblik i, hvad det kræver at spille golf på topniveau. Sponsorerne vil også her møde Dansk Golf Unions landstrænere, som orienterer om den aktuelle udvikling i elitearbejdet og giver sponsorerne mulighed for selv at prøve de nyeste teorier og træningsmetoder inden for golfens forskellige tekniske discipliner. Dagen sluttes med en festmiddag.

Lyder dette interessant eller giver det lejlighed til spørgsmål, så kontakt gerne 

Søren Hvid på
Mail: shv@dgu.org
Mobil: 3063 2873

Eller udfyld formularen her på siden.

 

 

Landshold golf 2023