Submitted by Anonymous (not verified) on
Golfbox app

Indsendelse af scorekort via GolfBox' app

Mange golfspillere bruger efterhånden GolfBox' app til elektronisk indsendelse af scorekort fra private runder i stedet for fysiske scorekort.

Login

Vælg Scorekort

BEMÆRK... Når man opretter et scorekort i GolfBox App, er det med henblik på indsendelse af scoren efter runden. Opret derfor kun scorekort til de spillere, som på denne måde ønsker at få indsendt deres score til deres scorearkiv i GolfBox.

BEMÆRK... Hvis alle spillere i en bold opretter et scorekort for alle spillere på deres egen App, og alle indsender scoren efterfølgende, vil spillerne blive reguleret dobbelt eller flere gange, afhængig af antallet af spillere. Sørg derfor for at aftale indbyrdes, hvilken spiller der indsender scores, og undlad at indsende dobbelt.

Flere scorekort

BEMÆRK... Når scores indsendes fra en App vil spilleren, som er logget ind på App'en, automatisk blive registreret som markør for alle medspillere. Dvs. i forbindelse med indsendelsen vil medspilleres score automatisk være godkendt af markøren (spilleren som er logget ind i App'en der indsendes fra). Spilleren som er logget ind i App'en skal angive, hvilken spiller der er dennes markør, og markøren skal enten godkende med det samme, direkte i App'en, eller senere via en besked i GolfBox om godkendelse.

Godkendelse af scorekort

Når runden er afsluttet anbefales det på det kraftigste at checke scorekort (<Scorekort) med markør og de andre spillere, inden scores sendes ind ved at trykke på "Indsend score". 

Indsend scorekort