Submitted by Anonymous (not verified) on
Holdturneringen

Holdturneringen 2024 - jo flere hold, jo sjovere for alle

Tilmelding til Holdturneringen er åben. Deadline for tilmelding af hold er onsdag d. 28. februar.

Tilmeld hold her
 

Burde Holdturneringen (for U25 spillere) være en af vores allervigtigste og største turneringer? Det synes vi uden skyggen af tvivl. Vi har en fuldstændig fantastisk tradition i Danmark når det kommer til at spille Holdturneringer i golf. Det er vi stolte af, og det er vores ønske og målsætning  at børn og unge på alle niveauer kan blive en naturlig del af denne hold- og hulspilstradition.

I 2023 kom vi op på 90 tilmeldte hold - hvilket ikke var så ringe endda. I 2024 vil vi gerne endnu højere op. 100 -110 - 120 hold - ja, hvorfor ikke?

 

Seks gode grunde til at tilmelde et eller flere hold i Holdturneringen 2024

1: Lokal "garanti"

Målet er, at alle puljer bliver så lokale som muligt, så det ikke kræver en masse tid at komme frem og tilbage til kampene. Jo flere klubber der er med, jo mere lokalt kan vi lave turneringspuljerne. I er f.eks. også velkommen til at gå sammen nogle klubber i det samme nærområde om at lave en pulje med 3-4 hold. Det kan give god mening. Skriv en mail til DGU (taw@dgu.org), så finder vi ud af det.

2: Fusionshold

Det er blevet lettere at danne fusionshold i Holdturneringen. Der er ikke længere nogle restriktioner på hvor mange fusionshold og klubhold man kan have i en række. Det vil sige at man kan danne fusionshold på lige fod med klubhold.  Så hvis I kun har 1-2 spillere til en U16A-række i jeres klub, så kan det være jeres naboklub kan supplere med resten.

3: Spil minimum 9 huller - det er god træning

Turneringen er som udgangspunkt 9 hullers hulspil. Man må meget gerne aftale at spille over flere huller, hvis det kan nås og man mener det passer bedst til de pågældende hold. Vi vil gerne opfordre til, at man som minimum spiller alle 9 huller, også selvom hulspilsmatchen måske er færdig tidligere. Det er god træning.

4: Fællesspisning

En gang spaghetti bolognese, 1 sandwich med skinke/ost - der er ikke noget bedre end at sidde sammen bagefter og få lidt at spise. Flere klubber har haft succes med at invitere deres modstandere til en bid mad efter holdkampen. Hvis I laver tilmelding i god tid, så er restauranten i klubben ofte med på at lave noget, der ikke koster en bondegård og som egner sig til de unge golfere.

5: Overblik over aktuelle juniorer i jeres klub

For at lette processen og give jer et hurtigt overblik over hvilke spillere i klubben, der er aktuelle til at spille på et hold i turneringen, kan man i Golfbox trække en liste over klubbens spillere med relevant hcp. og alder. 

Du kan bede dit sekretariat om listen eller kontakte os i DGU - vi hjælper gerne.

6: Holdturneringen er med til at bygge det gode børne- og ungemiljø helt ud på klubplan

Holdturneringen er en mulighed for at blive en del af et hold, repræsentere sin klub og styrke samværet med andre golfspillere i klubben/nabo klubberne. Spillerne kommer ud og prøver nye baner sammen med deres venner, så turneringsoplevelsen kommer til at virke tryg også for de nyeste og yngste. Det er en social turneringsform, hvor man møder juniorer fra andre klubber, som også elsker golf, og får måske skabt sig nogle nye venskaber. Det er kort sagt en turnering som i høj grad er med til at integrere juniorerne i golfsporten.
 

Tilmeld jeres hold her
 

Læs mere om Holdturneringen på vores hjemmeside her: Holdturneringen 2024

Holdturneringens kontaktperson i DGU: 

Tanja Lewis
taw@dgu.org
4326 2708