Submitted by Anonymous (not verified) on Tue, 02/09/2021 - 07:32
DKturneringen2020.jpg

Indberetning af holdkaptajninformationer i Danmarksturneringen

30/03-2023

Mangler I at indberette?

I kan selv tjekke denne liste over hvilke hold, der mangler at få tilknyttet en holdkaptajn her - ( 65  hold mangler stadig en holdkaptajn!) klik på linket

Obs - listen er opdateret torsdag d. 6.4 kl. 14. Opdateres ikke yderligere.

 

Indberetning af holdkaptajner for jeres hold i Danmarksturneringen
 

Hvert år inden sæsonen går i gang for alvor skal alle klubber, der har hold med i Danmarksturneringen indberette, hvem der skal være holdkaptajn for de deltagende hold i den nye sæson. 

Deadline for indberetningen af holdkaptajninformation er i år d. 1. april.

Formular til indberetning af holdkaptajner 2021

I skal indberette holdkaptajner for alle jeres hold.

Klub koordinator

Det er også muligt at indberette en fælles administrativ koordinator for alle klubbens hold i Danmarksturneringen. I så fald skriver I dette via formularen og det vil herefter være klub koordinatorens ansvar at sørge for at al udsendt information fra DGU og evt. henvendelser fra modstanderholdene kommer videre til de rette personer.


Holdkaptajnens rolle som kontaktperson

Holdkaptajnen er den person, der sørger for at have overblik over holdkampe, hvem der skal spilles imod, laver holdopstilling og som står som email-modtager af den information om Danmarksturneringen, som sendes fra DGU og som ofte skal kommunikeres videre ud til spillerne på holdet.

Holdkaptajnens kontaktinfo skal også være offentligt tilgængeligt i Golfbox, så det er muligt hurtigt at få fat i den rette kontaktperson, hvis man har spørgsmål eller skal give en vigtig besked til sit modstanderhold, inden de kommer på besøg.

 

Holdkaptajnens rolle som rådgiver

Holdkaptajnen har, udover den mere administrative rolle, også mulighed for at være rådgiver for de andre spillere, når der spilles holdkamp. Det kræver dog, at han/hun er færdig med sin egen kamp, hvis han/hun selv spiller med.

Læs mere om holdkaptajnens pligter, ansvar og beføjelser her i turneringsbetingelserne punkt 2.5:

Holdkaptajnens rolle