Submitted by klo on
Julian

Julian Jacobs

Fødselsdato:   03-04-2007

Bopæl:   København

Hjemmeklub:   Søllerød Golfklub

Senest afsluttede uddannelse:   9 klasse

Igangværende uddannelse:   1g STX Falkonergårdens Gymnasium

Internationale turneringsudtagelser:   Reply Italian International Under 16 Championship 2023

Bedste nationale resultater: 

Nr. 1 Golf Experten Open 2023
Nr. 1 Årgangsmesterskab 2019, 2020, 2023
Nr. 5 Dormy Elite Tour III Drenge 2023
Nr. 5 Mølleåens Junior og Ynglinge Cup 2023
Nr. 8 Møn Open 2023

Placering på DGU Juniorrangliste Drenge

Placering på Titleist ranglisten

Laveste turneringsrunde:   65 slag (-5), Holbæk Golfklub, 2023

Laveste samlede turneringsscore:   68-74-65 (-3), Dormy Elite Tour III Drenge, Holbæk Golfklub, 2023

Driver:   Taylormade Stealth

Woods:   Taylormade Stealth

Jern:   Titleist T100

Wedges:   Titleist SM9

Putter:   TaylorMade TP Patina Ardmore 3

Bold:   Titleist Pro V1

Hvor gammel var du første gang du slog til en golfbold?:   Jeg var 8 år gammel første gang jeg slog til en bold og var grebet af sporten fra starten.

Hvordan kom du i gang med sporten og hvem introducerede dig?:   Min bror havde spillet i nogle år, og så fik jeg også lyst til at prøve det.

Hvad er din favoritgolfbane i Danmark og hvorfor?:   Søllerød Golfklub. Nyder altid når jeg er ude og spille banen med de andre drenge fra klubben.

Hvad er din favoritbane i udlandet og hvorfor?:   Al Mouj i Oman. En bane med klasse stand der udfordre på alle parametre.

Nævn én eller flere af de personer, som inspirerer dig i hverdagen og i din golfkarriere:   Mads Flindt og Christian Post. De skubber mig til at gøre mit bedste, og vil altid sætte tid af til at hjælpe mig.

Hvad er din ultimative drøm indenfor golfsporten?:   Jeg vil gerne kunne leve af at kunne konkurrere på samme tid med, at jeg spiller de bedste baner verden rundt.

 

Hough mener dog, at selv om tallene godt kan se ud til at vise, at et uforholdsmæssigt stort antal onlineapoteker ikke lever op til GPhC's standarder, "kan det simpelthen ikke betyde, at langt de fleste mennesker, der arbejder med onlineapoteker, enten er inkompetente eller korrupte".

"Jeg vil hævde, at det faktisk er det faktum, at GPhC endnu ikke har styr på, hvordan man regulerer dette område ordentligt og ikke giver registranterne tilstrækkelig vejledning til at hjælpe deres onlineforretninger med at overholde lovgivningen," siger han. "Det var først i april 2019, at den første vigtige vejledning fra GPhC til onlineapoteker kom ud, køb Viagra hvilket har gjort tingene mindre vage for operatørerne. Men vi har stadig en model, som er udskældt af mange, og som er beslægtet med "Amazonificeringen" af onlineforsyningen af medicin via private udbydere af fjernsalg, som falder uden for NHS's område."