Submitted by hkr on
Kalender_ny.png

DGU Banefordeling 2024

Som tidligere år har Dansk Golf Union lavet en banefordeling og turneringskalenderen for samtlige DGU-turneringer i 2024. Dette setup danner grundlag for en bedre turneringsplan uden overlap mellem turneringer med samme målgruppe. Samtidig letter den nye metode arbejdet i klubberne, som fremadrettet kun skal forholde sig til banebelægning én gang om året, fra ét sted og på et tidligere tidspunkt i årsplanlægningen.

Se DGU banefordeling 2024 - pdf

Se DGU banefordeling 2024 - excel

Opdateret 19. december 2023

 

Den nye banefordeling 2024 er lavet ud fra, hvilke klubber som i 2024 skal lægge bane til en DGU-turnering, og de ønsker, som klubberne har meldt ind til DGU. Næsten alle klubber har fået en DGU-turnering/periode, som de har ønsket. Klubber som ikke har meldt noget ind til DGU, har vi tildelt en DGU-turnering.

Princippet er fortsat:

DGU fordeler alle baner efter rotationsprincip

Klubber lægger som udgangspunkt bane til en DGU-turnering 2 ud af 3 år. Dog vil der være sjællandske klubber som vil opleve at vi har mere brug for dem, end de fynske/jyske klubber, da ca. halvdelen af turneringerne ligger på Sjælland og det gør antallet af klubber ikke.

Fordele ved den nye banefordeling:

-       Banetildelingen sker en gang om året, kommer fra et sted og sker tidligere, hvilket letter planlægningen i klubberne.

-       Belastningen af banerne er uændret, på nær de sjællandske klubber.

-       Sammenhængende turneringskalender uden overlap.

 

I løbet af november/december måned vil DGU udsende informationsbreve til de klubber, som skal lægge bane til en DGU-turnering i 2024, så I kan planlægge banelukning, brug af frivillige osv.

Har du spørgsmål til banefordelingen 2024, så kontakt venligst Thomas Hartwich på mail: thh@dgu.org