Submitted by Taw2@dgu.org on

 

Hørsholm - klubinfo


Vi glæder os til at byde jer velkommen i Hørsholm Golfklub og håber i får en god turneringsdag. Vores bane er en 27-hullers bane. På kampdagen skal der spilles på banekombinationen VEST-ØST.
Når I ankommer, vil der være gratis bolde til brug for opvarmning. Disse udleveres af vores lokale turneringsleder, der vil være til stede på anlægget fra ca. en time før første starttid.
 

 Åbningstider

Pro-shoppen åbner kl. 0900. Det vil derfor være en god ide at købe baneguides i forbindelse med at I spiller prøverunde på banen. 

 

 Restauranten

Restauranten åbner kl. 1000. Vi kan  ikke tilbyde Jer at bestille morgenmad. Såfremt I ønsker at bestille frokost, kan dette ske på restaurantens telefon 45 76 15 00.
 

 Overnatning

 

 Andet

Jeg vedhæfter et link af vores lokale regler, men gør for en ordens skyld opmærksom på, at I selv har ansvaret for at kontrollere de lokale regler på kampdagen. Link: https://www.hoersholm-golf.dk/baner/lokalregler/

Prøverunder kan bookes I Golfbox (vælge ”betale i klubben”). Ellers, ring til kontoret på 45 76 51 50.


Andet
På spilledagen har vi klargjort skema til holdopstilling – disse bedes afleveret udfyldt til dagens starter/turneringsleder. Yderligere oplysninger kan indhentes på telefon 24 49 41 20 eller brianhorsburgh@hotmail.com.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen, og håber at I får en god dag hos Hørsholm Golfklub.