Submitted by Taw2@dgu.org on

 

København - klubinfo


Vi ser frem til at byde jer velkommen og henleder opmærksomheden på, at besøgende spillere selv bærer ansvaret for at kontrollere de lokale regler. 

Parkering
Vi gør opmærksom på, at det ikke er muligt at parkere ved klubhuset. Ved brug af GPS skal du indtaste: Springforbivej 6, 2930 Klampenborg. Fra parkeringspladsen til fods under jernbanen og igennem den røde låge. Her finder du en kampesten, hvor en rød pil peger mod højre til KGK´s klubhus.
Der er cirka syv minutters gang til klubhuset. 

Herudover kan vi oplyse følgende:
 

 Åbningstider

Proshoppen, hvorfra der kan lejes trolleys og købes bolde m.m. åbner kl.07:00. 
Driving range åbner på spilledagen kl. 06:00. Der er frie bolde til rangen, der benyttes IKKE poletter, men trykker ned på knappen for at få bolde. Venligst brug egne bolde på indspilsgreen.

 Restauranten

Restauranten kan kontaktes per mail restaurant@kgkgolf.dk eller christina@kgkgolf.dk for forudbestilling. Det er muligt at forudbestille morgenmad til kl. 07.00 ved min. 8 personer og skal ske senest torsdag kl. 18:00 før en kampweekend. 

 Overnatning

 

 Andet

Starttider i forbindelse med prøverunder bestilles per telefon eller email. Vi forbeholder os retten til at samle prøverunder til 4 bolde, og vi anbefaler at man booker tee tider sammen med andre spillere fra sit hold.

På spilledagen har vi klargjort skema til holdopstilling. Det udleveres i matchlokalet og afleveres til dagens starter/turneringsleder. Vi henleder igen opmærksomheden på, at besøgende spillere selv bæreransvaret for at kontrollere de lokale regler https://www.kgkgolf.dk/banen/.

Vi skal venligst gøre opmærksom på at der ikke er mulighed for brug af buggies til holdkaptajner.

Kontaktinformation på turneringslederen kan indhentes på telefon 3963 0483 – tast 3 eller kontor@kgkgolf.dk. Efter matchen forestår den lokale turneringsleder/værtsklubben for indberetning af scores i GolfBox senest dagen efter kampen er spillet.