Submitted by Taw2@dgu.org on

 

Simon's - Klubinfo


Vi ser frem til at byde jer velkommen og henleder opmærksomheden på, at besøgende spillere selv bærer ansvaret for at kontrollere de lokale regler. Herudover kan vi oplyse følgende:
 

 Åbningstider

"Proshop og Driving Range åbner kl. 7.00 - bolde er gratis. Baneguide kan købes i Proshoppen til kr. 50.
Alle spilledage vil sløjferne, der anvendes, være BC. Hulforløbet er B1, C1-C9, B2-B9 og er gældende alle divisions-spilleweekender i 2024.

Gratis prøvespil bookes i Proshoppen på 49191674.

Matchledelsen vil være at finde i foyeren ved Lakeside Restaurant kl. 7.00 og vil udlevere holdkort, pinplaceringer etc.
Udfyldte holdkort afleveres til Matchledelsen senest 15 minutter før første start. Holdkortet kan med fordel udfyldes på DGU's hjemmeside dagen inden matchen og medbringes udprintet.
Mobilnummer til Matchledelsen udleveres på spilledagen.
Der stilles ikke buggys til rådighed.

 

 Restauranten

Lakeside Restaurant https://restaurantlakeside.dk/ åbner kl. 10.00, og der kan forudbestilles frokost på 49190422 eller lakeside@simons-golf-as.dk senest torsdag inden matchdag. Vi anbefaler især de hold, der spiller 36 huller at gøre dette, da der ellers må påregnes ventetid.

Ved forudbestilling skal navn og hold oplyses, og frokost/drikkevarer er for egen regning. Det er ikke muligt at bestille morgenmad.

Frokost Menukort findes her: https://restaurantlakeside.dk/frokost-menu/

 

 Overnatning

Der kan overnattes på Hotel Nybogaard https://nybogaard.dk/, som hører til Simon's Golf A/S og ligger 300 m fra golfklubben.
Overnatning bookes på 49161660 eller info@nybogaard.dk

 

 Andet

Efter matchen forestår Matchledelsen indberetning af scores i Golfbox. Et medlem af DGU's turneringskomité kan på spilledagen kontaktes på 4326 2701