Submitted by hkr on

Trænerløftet

Vi anbefaler, at alle ansatte og frivillige trænere som beskæftiger sig med træning af børn og unge gennemfører Trænerløftet. Trænerløftet er et online kursus som indeholder mange vigtige aspekter, som en træner bør kende i forbindelse med træning af børn og unge. 

En god træning handler om meget andet end de øvelser der laves eller de tekniske input der gives. Der er en stærk forbindelse mellem din måde at være træner på og børnenes glæde ved at dyrke golfsporten. Derfor er det vigtigt, at man som træner er bevidst om sin egen rolle og værdier, hvad det er for et miljø, man gerne vil skabe, samt hvilke udfordringer og dilemmaer man står overfor.  

Trænerløftet er i tråd med et nationalt tiltag fra Danmark Idræts-Forbund, som primært handler om, at bevidstgøre trænere om, hvordan det gode træningsmiljø helt basalt skabes, samtidig med at man etisk forpligter sig til at skabe en god, trivselsfremmende og udviklende træning for børn og unge. Konkret skal 80.000 børne- og ungetrænere aflægge trænerløfte inden 2027, og inden 2033 er det målet, at 90 % af alle børne- og ungetrænere i Danmark har aflagt trænerløftet.

Trænerløftet tager ca. 30 min at gennemføre og vil foregå online når det passer dig.

 

Sådan får du adgang til at aflægge løftet


Du tager kurset Trænerløftet her:

DGU og PGA's Trænerløfte
 

Når du åbner linket, vil du blive bedt om at logge ind. Klik på Login for at starte, og herefter skal du oprette en bruger. Under "find klub" skriver du det fulde navn på din golfklub, og under "idrætsgren" skal du vælge golf. Herefter vil du automatisk blive viderestillet til kurset.

Det er første gang, vi benytter e-læringsmodulet, og der er derfor stadig enkelte bump på vejen, som vi arbejder på at få på plads. Hvis du har tips til forbedringer, hører vi gerne fra dig.

Vær bl.a. OBS på, at der findes to typer af "tryk videre-pile" (se billede). Benyt pilene med lyseblå markering, (de ses med rød ring på billedet nedenfor), og ikke de dobbelt mørkeblå/sort pile. Sommetider skal man vente, til speaken er færdig, før de lyseblå kan benyttes.
 


 

Kommer du til at trykke på den sorte/mørkeblå "tryk videre-pil", vil du blive sendt direkte til registreringen. Du kan genoptage kurset ved at trykke på den sorte/mørkeblå "tilbage pil" og derefter "resumé". Du kan til enhver tid genoptage kurset, der hvor du er kommet til, fra startsiden ved at trykke "start kursus" og derefter "resumé".

Oplever du udfordringer, er du velkommen til at kontakte os.
 

Diplom

Når du har gennemført kurset, bedes du sende et screenshot af siden, hvor der står "TAK" og sende det til Mathilde Mathiasen på mail på mrm@dgu.org. Derefter sender vi dig et diplom. Du vil ikke modtage diplomet ved at registrere dig, som det fremgår af siden, da denne funktion ikke virker endnu - men du må meget gerne registrere dig alligevel. 
 

 

Dato 26.03.2024
Tid
Sted Online
Tidsfrist
Pris 0 kr.
Dato Tid Sted Tidsfrist Pris
26.03.2024 Online 0 kr.

Christian Møller

Udviklingskonsulent Juniorer og træning
Telefon: +45
Mobil: +45 23 83 68 11
E-mail: chm@dgu.org

Kontakt chm@dgu.org

Trænerløftet