Submitted by Anonymous (not verified) on
Golfens Dag 2020 Blokhus.jpg

5.000 mennesker troppede op på Golfens Dag

Golfens Dag 2020 kom på grund af corona-krisen til at ligge på årets længste dag - et par måneder senere end sin normale termin.

Omkring 5.000 mennesker dukkede op som gæster i de 122 golfklubber, der i år holdt Golfens Dag.

- Jeg er meget tilfreds. Jeg hæfter mig især ved, at vi i år har fået flere gæster per klub, end vi havde sidste år, siger Kim Uldahl, der er udviklingskonsulent i Dansk Golf Union.

Han vurderer, at det har haft en positiv indvirkning på fremmødet. at vejret var strålende i store dele af landet.

- Samtidig kan vi generelt se, at folk søger mod golf lige for tiden, og det har helt sikkert også hjulpet, at vi i år har brugt såkaldte “facebook-leads” til at få folk til melde sig til på forhånd til Golfens Dag, lyder det fra Kim Uldahl.

Han oplyser, at Dansk Golf Union havde indsamlet leads fra 1.000 personer, som i snit havde meldt 2,5 person til Golfens Dag. Potentielt er op mod 2.500 af de 5.000 gæster altså forhåndstilmeldt.

Flere klubber har haft markant flere fremmødte, end man normalt ville kunne forvente.

De foreløbige tal tyder på, at lidt flere end 1.500 af deltagerne på Golfens Dag ender med at melde sig ind i en golfklub

- Jeg synes, at klubberne fortjener en stor ros for at stable så flot et arrangement på benene på så kort tid. Det var først efter, forsamlingsforbudet blev hævet, at man kunne gå i gang med at planlægge. Selve oplevelsen af dagen har også været positiv for klubberne. Jeg har ikke hørt en eneste negativ kommentar, lyder det fra Kim Uldahl.

Dansk golf oplever under coronakrisen en stigning i antallet af golfspillere på tværs af alle landets knap 200 golfklubber. Det sker efter to år, hvor antallet af golfspillere i Danmark har været svagt dalende.

 

Kontakt: Kim Uldahl, 21 36 06 98