Submitted by Anonymous (not verified) on
Golfens Dag logo.png

Bestil Golfens Dag-flyer

DGU tilbyder igen i år produktion af 200 stk. flyers. Flyers opsættes i Dansk Grafik System. De to filer (A5 flyer Golfens Gag forside og bagside) ligger klar i systemet, så I blot skal tilføje tidspunkt, program og klubbold - samt tilpasse teksten til netop jeres dag.

I skal gemme filerne i pdf format, og sende dem til Kim Uldahl, kue@dgu.org senest den 25. marts. Hvis golfklubben har mistet brugernavn og adgangskode til Dansk Grafik System, så kan I anmode om et nyt på kue@dgu.org


Grafiske materialer - link til Dansk Grafik System og hjemmesiden


I Dansk Grafik System finder I også plakater og anden grafik til brug på Facebook.

 

Hjemmeside

Husk at opdatere klubbens hjemmeside, når I ved mere om jeres arrangement. Som udgangspunkt skal det være let at finde kontaktinfo og starttidspunkt, gerne på forsiden - jo før jo bedre. Og selvom I er del af en national kampagne opfordrer vi stadig til at bruge jeres egen Facebookside og andre kanaler og medier til at kommunikere og annoncere om eventet.

 

Leadgenerering og program for dagen

Som noget nyt i år vil den nationale annoncekampagne forsøge at skabe endnu større regional rækkevidde, og sikre de klubber, der ikke har frameldt leadgenerering, at de modtager konkrete og reelt interesserede leads. 

Hvis klubben er tilmeldt Golfens Dag modtager tovholder en mail med mere information og et link til en formular, hvor klubben bedes angive starttidspunkt, og om I ønsker at deltage i den landsdækkende markedsføringskampagne på Facebook. 
 

Er klubben ikke tilmeldt endnu? Så kan du gøre det her