Submitted by Anonymous (not verified) on
CMoreJuniorugen.png

C More Golf gavekort til frivillige under Juniorugen

I samarbejde med C More har vi fået mulighed for at give 3 måneders gratis streaming på C More Golf til frivillige, som hjælper til i klubberne med at afholde Juniorugen.

- C More Golf er stolt over at støtte op om Juniorugen hos Dansk Golf Union, som er et fremragende arrangement. Forhåbentlig resulterer det i flere unge på golfbanerne, nye venskaber og giver et friskt pust til klubmiljøet herhjemme. Og måske kaster det i fremtiden endda en stor dansk stjerne inden for sporten af sig. Vi har lov at håbe, udtaler Jacob Panum Golfredaktør på C More Golf.

Store stjerner er der rig mulighed for, at følge på C More, for C More elsker golf og sender hver uge det bedste fra den amerikanske PGA Tour, seniorturneringen Tour of Champions og talenternes rugekasse på Web.com Tour. Det bliver til 1.000 timers direkte golf om året fra USA – de fleste dækket af danske kommentatorer og eksperter.
 
Vi håber, at rigtig mange har lyst til at give en hånd med ude i klubberne, når Juniorugen løber af stablen, så vi kan få introduceret vores dejlige sport til en masse unge mennesker. Klubben vil senere få mulighed for at oplyse antallet af frivillige, som deltog i Juniorugen.

Læs mere om Juniorugen her og hvis din klub endnu ikke er tilmeldt, så skynd jer at får det gjort!