Submitted by Anonymous (not verified) on
Knee-height drop.jpg

DGU Regelprøve - 30 relevante spørgsmål

Så er det nu, at de fleste klubber skal i gang med begynderuddannelsen. Nogen har måske allerede kørt forløb for begyndere.

Vi har fået flere henvendelser om at gøre DGU's online-Regelprøve mere anvendelig som den afsluttende prøve i begynderforløbet - som alternativ til gennemførelse af Regelprøven på papir. Henvendelserne har bl.a. gået på at forøge antallet af spørgsmål og at fjerne spørgsmål, som måske sjældent eller slet ikke berøres i begynderuddannelsen.

Vi har fulgt opfordringerne, og der er nu 30 tilfældige spørgsmål i Regelprøven mod tidligere 20. Spørgsmålene vælges tilfældigt blandt mere end 100 spørgsmål af samme sværhedsgrad, og bliver således kombineret forskelligt fra gang til gang.

Når begynderen har afsluttet prøven, får de umiddelbart tilbagemelding på, hvor mange spørgsmål, de havde rigtige. De får mulighed for at svare på de forkerte igen, og til sidst kan de sende den beståede prøve ind til klubben, som hermed har dokumentation for at begynderen har opnået en relevant læring i Golfreglerne.

Regelprøven understøtter uddannelsen af begynderne, og sparer samtidig tid for begynderudvalg/sekretariat, da prøverne ikke skal rettes manuelt.

 

Se Regelprøven her