Submitted by Anonymous (not verified) on
Golfspillere.jpg

DGU vil forbedre golfsportens omdømme og inviterer til inspirationsmøde

Dansk Golf Union har et stort ønske om at forbedre omdømmet for golfsporten.

Derfor har DGU i de seneste par år arbejdet målrettet på at skabe dokumentation for at synliggøre de fordele, både økonomisk og socialt, som sporten og klubberne skaber i Danmark.  

DGU er nu klar med en stor kampagne og aktivitet, som kan skabe den forandring og som også rummer muligheder for at skabe rekruttering af flere golfspillere.

- Vi ser nemlig gerne, at der var flere som dyrkede vores fantastiske sport, og at golfklubberne havde de mest optimale rammebetingelser.  Vi ønsker, at golfsporten bliver opfattet som en åben sport, hvor alle kan være med. Men vi ønsker også, at golfklubben bliver set som et åbent sted, hvor der er plads til alle danskere - ung som gammel, siger formand i Dansk Golf Union, Jim Staffensen.

Sammen med en række af de væsentlige interessenter inden for golfsporten (Professional Golfers Association of Denmark, Golfens Administrative Forening, Foreningen af Private Golfbaner og Danish Greenkeepers Association) indbyder DGU til en række inspirationsmøder i slutningen af september, hvor vi vil præsentere projektet og give inspiration til, hvordan klubberne kan arbejde med at forbedre deres omdømme og skabe en tættere dialog med kommunen og lokale interessenter. Arbejdet med omdømmet er også fokuseret på at skabe flere golfspillere og derfor har rekruttering også et særligt fokus i projektet.

 

Møderne foregår mellem 17.00-20.00 tre steder i landet:

  • Den 25. september i Mollerup Golf Club

  • Den 26. september i Odense Golfklub

  • Den 27. september i Idrættens Hus

På møderne vil kommunikationschef i Dansk Golf Union, Jesper Jürgensen, fortælle om projektet og sammen med udvalgte lokale klubber give konkrete eksempler på, hvordan golfklubber vil arbejde med at forbedre deres omdømme generelt og op til kommunalvalget i november 2017, hvor der er en oplagt mulighed for at skabe opmærksomhed.

Alle møder er gratis at deltage i, og der bliver serveret en sandwich samt øl/vand, ligesom alle deltagere får udleveret materiale omkring projektet.

 

Tilmeldingsfrist er den 21. september.

Se tilmeldingssiden her for mere information om kursusstederne.