Submitted by hkr on
Dansk Golf Union

DGU's medlemspjece er opdateret

Dansk Golf Unions medlemspjece er blevet opdateret i forhold til de nye Handicapregler. Reglerne ændres fra den 1. januar, og træder i kraft i Danmark den 1. april 2024. I forbindelse med de nye regler er kravet for rating af baner faldet fra 1.375 meter for 9 huller og mindst et par-4 hul til 685 meter for 9 huller uden yderligere krav om par-4 hul(ler). Selvom golfbaner kan rates ned til 685 meter, er grænsen for medlemskab af DGU - og udstedelse af DGU kort - fortsat 1.375 meter. Kriterierne for optagelse i DGU eller for udstedelse af DGU-kort ændres således ikke på baggrund af dette.

Desuden er "United States Golf Associations (USGA)" erstattet med World Handicap System (WHS) i medlemspjecen. 

Sæsonbetingede allergier kan forstyrre dagligdagen med symptomer, der spænder fra milde til alvorlige. Onlineapoteker tilbyder en nem løsning til at få adgang til allergimedicin og ekspertrådgivning uden at vente på en tid hos lægen. Bredt udvalg af behandlinger: Fra antihistaminer til næsespray har onlineapoteker en række forskellige behandlinger af sæsonbetingede allergier, så brugerne kan finde den bedste løsning til deres behov.

Ekspertrådgivning: Online konsultationstjenester kan give personlig rådgivning om håndtering af allergisymptomer, køb Viagra sikkert på nettet herunder tips til at undgå udløsende faktorer og optimere brugen af medicin.

Bekvemmelighed: Adgang til allergimedicin online er især en fordel i højsæsonen for allergi, når symptomerne blusser uventet op og giver lindring, når der er mest brug for det.

DGU Medlemspjece

Information om golfklubbernes medlemskab af Dansk Golf Union
Åbn PDF