Submitted by hkr on
Hverdagens golfhelte med logo

Du kan være med til at hædre og belønne en af golfsportens hverdagshelte

Dansk Golf Union og hovedpartner GF Forsikring har indstiftet en fin tradition med at hylde de frivillige, der er afgørende for, at hjulene drejer rundt i de danske golfklubber.

Traditionen videreføres naturligvis, og du kan nu nominere en frivillig, som i din klub gør en afgørende forskel for mange mennesker.

Den mulighed har du lige her, og nomineringsfasen løber indtil den 16. juni.

- Dét at få et klap på skulderen kan gøre en kæmpe forskel. I GF Forsikring er vi rigtig glade for at være med til at give det skulderklap, som Hverdagens Golfhelte er. Fra de tidligere år ved vi, hvor stor en glæde og stolthed, denne anerkendelse rent faktisk vækker. Det har været fantastisk at være vidne til, og vi håber, at rigtig mange med tilknytning til golfsporten vil nominere deres lokale golfhelte i 2024. På den måde kan vi sammen hjælpe frivilligheden frem, udtaler partneransvarlige hos GF Forsikring, Brian Bisgaard.

Sidste år modtog vi ikke færre end 170 nomineringer, og målet i år er at runde de 200.

Heraf bliver 12 udvalgt til en særlig dag, hvor de forkæles med golf og nyttige tips fra nogle af Dansk Golf Unions landsholdsspillere og landsholdstrænere.

I år er belønningen udvidet, så de 12 får lov til at tage en ledsager med på dagen.

- I mange klubber er der jo over 100 frivillige og det er måske 10-20 procent af klubbens medlemmer, der heldigvis ønsker at hjælpe til i klubben. Uden deres indsats var golfklubberne i Danmark helt anderledes stillet. Derfor er vi glade for, at vi med Hverdagens Golfhelte sammen med GF Forsikring, kan sætte fokus på frivilligheden i golfsporten, udtaler formand for Dansk Golf Union, Lars Broch Christensen.
 

Er du blevet nomineret, har vi brug for din tilladelse til at kunne kontakte dig og behandle dine data. 
Det kan du give tilladelse til her