Submitted by Anonymous (not verified) on
Den_gode_begyndelse.png

Erfa-seminar om Den gode Begyndelse

Arbejder du med begyndere i din klub? Hvis du gør, er der en fantastisk mulighed for at møde ligesindede fra andre klubber i din region, til en snak og debat om de løsninger der virker, de gode koncepter, og gode historier på begynderområdet.

Der er ofte en direkte sammenhæng mellem de danske klubbers evne til at fastholde nye medlemmer og kvaliteten af klubbens begynderarbejde. Generelt er klubberne rigtig gode til at give gode oplevelser for prøvemedlemmerne. Men hvad med tiden umiddelbart efter prøvemedlemsskabet – også kaldet integrationsfasen - kan klubberne løse den fase bedre?

Hvornår skaber vi en bedre integrationsfase? Hvad er vigtigst for nye medlemmer? Hvordan tilrettelægger vi et begynderforløb, så det passer til det de nye golfspillere ønsker? Det er nogle af de spørgsmål, vi i fællesskab skal søge at besvare.

 

For at sikre at fokus bliver holdt på dét, der betyder mest, gennemgår vi indledningsvis de vigtigste konklusioner fra det seneste års arbejde med "Den gode begyndelse" med bl.a. data fra Golfspilleren i Centrum.

Læs mere om seminaret og tilmeld dig her