Submitted by Anonymous (not verified) on
Golfens Dag 2021_top.png

Forventet grønt lys til Golfens Dag i april

Dansk Golf Union ser med stor optimisme på chancerne for at holde Golfens Dag på den planlagte dato.

Det er håbet, at Golfens Dag kan bliver afholdt den 25. april. Og det er også forventningen.

- Med de lempelser, der træder i kraft på mandag, hvor man i udendørsidrætten må være 25 personer samlet, så mener vi, at de danske golfklubber vil kunne arrangere Golfens Dag på en måde, der er sundhedsmæssig forsvarligt, giver mening for klubbernes rekrutteringsindsats og som kan give folk, der er nysgerrige på golfsporten, en god oplevelse, siger Jonas Meyer, der er udviklingschef i Dansk Golf Union.


Tilmelding til Golfens Dag


Allerede i skrivende stund har 92 danske klubber tilmeldt sig årets Golfens Dag, og forventningen er, at betydeligt flere vil gøre det i forårets første uger.

Golfens Dag er en mere end 15 år gammel tradition i de danske golfklubber. Dagen er årets største enkeltstående rekrutteringsaktivitet, og det er ikke usædvanligt at se omkring 5.000 danskere snuse til golf på Golfens Dag. En del af dem melder sig bagefter ind i den lokale golfklub.

I 2020 blev Golfens Dag udskudt til juni måned grundet corona. I år tror vi dog på, at det kan blive den 25. april, så nye golfspillere får en endnu længere sæson til at komme ind i sporten og i klublivet.

Jonas Meyer understreger dog, at vi stadig er i en ekstraordinær situation, og der skal tages forbehold for, at pandemien kan udvikle sig, så det alligevel ikke er muligt at holde Golfens Dag i april.

- Samtidig må vi også gå ud fra, at dagen skal afvikles med en række restriktioner. Heldigvis har golfklubberne i Danmark for længst bevist, at de er i stand til at skabe aktiviteter, der til fulde overholder retningslinjerne, så sundhedshensyn altid kommer i forreste række, siger Jonas Meyer.