Submitted by Anonymous (not verified) on
Rekrutteringligenu.png

Golfens Dag, Påskekampagne og det generelle rekrutteringsarbejde

I en verden, hvor det er vanskeligt at vide hvad morgendagen bringer, forsøger vi her at give en status på Golfens Dag, Påskekampagnen (Startpakker på DGU Shop), samt generel rekruttering.

 

Golfens Dag - den 26. april

På nuværende tidspunkt fortsætter vi uforandret med forberedelserne af Golfens Dag den 26. april. Den oprindelige nationale kampagne var designet til at starte ca. 3 uger før Golfens Dag. Som et minimum, er der behov for 14 dage forud for afvikling af Golfens Dag for at kampagnerne kan gennemføres på et tilfredsstillende niveau. I den nuværende situation er det vanskeligt at forudsige, hvilken tilstand golfklubberne og generelt det danske samfund befinder sig om én til to uger.

Vi afventer derfor fortsat regeringens udmeldinger i den kommende uge for derefter at tage bestik af situationen og træffe nogle endelige beslutninger. Vores opfordring er derfor, at forberede Golfens Dag i det omfang det er muligt. Vi er klar over at uvisheden og den generelle situation vanskeliggøre dele af dette arbejde. Hvis Golfens Dag ikke kan afvikles den 26. april, forventer vi dog at udskyde aktiviteten til senere på sæsonen, hvorfor det forberedende arbejde gerne skulle kunne bruges på dette tidspunkt.

 

Påskekampagne - Startpakker på DGUshop

122 golfklubber har nu lagt deres startpakke på DGUshop.dk, hvor potentielle nye golfspillere online kan købe en startpakke til golf. I forbindelse med påsken har vi planlagt en kampagne som skal bidrage til salget af disse startpakker. 

Vi anbefaler at markedsføringen at pakkerne afventer. Både fordi vi ikke kender situationen efter den 30. marts, hvor den nuværende udmelding fra regeringen strækker sig til og fordi det generelt er vanskeligt at kommunikerer omkring rekrutteringsaktiviteter på de sociale medier i den nuværende situation. Vi afventer også regeringens udmelding om den kommende periode før vi ændre strategi. (Vi har dog allerede truffet beslutninger omkring trykte medier som ikke kan ændres hvorfor disse vil køre uanset situationen i Danmark.) 

Ser situationen mere gunstig ud i starten af næste måned, så er det godt at være forberedt - måske med et tilpasset budskab om at sende startpakken som gave til en, der har brug for en gave, en opmuntring - en venlig tanke.

Du kan læse mere om startpakker og påskekampagnen her

 

Rekrutteringsarbejde - efter coronavirus

Når vi kommer ud på den anden side af coronavirus vil vi stå i en situation, hvor vi mere end nogensinde har brug for flere nye medlemmer. Vi opfordrer derfor til, at planlægningen af jeres rekrutteringsaktiviteter fortsætter i det omfang det er muligt, og måske endda prioritere et par yderligere indsatser i golfklubbens rekrutteringskalender.

Vi har mistet vigtige uger og momentum i rekrutteringsarbejdet, hvorfor der er afgørende at vi står klar til start så snart Danmark igen åbner. I DGU bestræber vi os på, at gøre alt, hvad vi kan for at forberede og bidrage til dette arbejde.