Submitted by Anonymous (not verified) on
Golfens Dag logo.png

Golfens Dag udskydes

26. marts 2020


Golfens Dag har indtil nu været planlagt til 26. april i år, og vi har indtil nu fastholdt datoen samtidig med vi nøje har fulgt status på virus og regerings inddæmning, i håbet om krisen var overstået på dette tidspunkt. Vi må nu konstatere, at den 26. april ikke længere er en fornuftig dato. Vi har som konsekvens af dette valgt at udskyde Golfens Dag.

 

Hvorfor vælger vi at udskyde datoen for Golfens Dag:

  1. Vi tvivler på, at regeringen og sundhedsmyndighederne vil tillade store forsamlinger allerede den 26. april, hvorfor det sandsynligvis ikke vil være muligt at gennemføre.

  2. Vi frygter at effekten og resultatet af Golfens Dag vil være stærkt reduceret, hvis vi fastholder den 26. april. Selv hvis Danmark igen åbner for alle typer aktiviteter fra den 13. april, tror vi ikke, at det vil være aktiviteter som Golfens Dag, der vil stå øverst på prioriteringslisten for de danske familier. Golfens Dag vil dermed ikke have den ønskede effekt i forhold til rekruttering af nye medlemmer.

  3. Forberedelses- og markedsføringsfasen vil være stærkt reduceret, hvis og såfremt Danmark åbner igen den 13. april. Det giver os et vindue på omtrent 14 dage, hvilket er i underkanten i forhold til det optimale. Markedsføringen vil ligeledes have svært ved at trænge igennem en nyhedsstrøm, som på det tidspunkt sandsynligvis vil være fyldt med helt andre budskaber.

  4. Vi mener stadig, at Golfens Dag er en fantastisk anledning for rekruttering af nye medlemmer, og behovet for rekruttering er i den nuværende situation blot endnu større. Mange golfklubber har allerede lavet et stort arbejde med planlægning af Golfens Dag, som kan udnyttes på et senere tidspunkt. Vi har ligeledes en forventning om, at en planlagt national kampagne skaber god effekt. Derfor vælger vi at finde en ny dato for Golfens Dag frem for helt at aflyse aktiviteten.

 

Ny dato for Golfens Dag

Vi vernder tilbage med den nye dato, så snart vi ved mere om situationen i Danmark, og herefter har fundet et brugbart hul i kalenderen. Vi kan dog på nuværende tidspunkt godt melde ud, at det tidligst bliver i slutningen af maj. 

For at kunne forberede og planlægge Golfens Dag ordentligt, melder vi en ny dato ud senest fire uger før afholdelsen af Golfens Dag og gerne tidligere om muligt. Vi vil også her igen tilbyde tryk af flyers til klubberne og have opdateret materiale klar til jer. Meget mere om det når vi ved mere.