Submitted by Anonymous (not verified) on
Juniorugen_bolde.png

Guide og inspirationskatalog til Juniorugen udkommet

JUNIORUGE-GUIDEN indeholder uddybende information om DGUs nye rekrutteringstiltag "Juniorugen" og konkret vejledning og hjælp til klubberne.

Det er håbet at denne guide kan være med til at lette det praktiske arbejde med Juniorugen ude i klubberne. Guiden indeholder bl.a. et inspirationskatalog med mulige aktiviteter, der kan gennemføres i jeres Junioruge til at rekruttere nye juniorer. På baggrund af efterspørgsel fra klubberne, er guiden opbygget omkring håndgribelige opgaver der skal løses for at lykkes med aktiviteterne. Guiden indeholder endvidere konkrete skabeloner og materialer der let kan anvendes direkte i planlægningen af Juniorugen. Derudover er der adgang til grafiske materialer der frit kan benyttes f.eks. i markedsføringsøjemed. 

 

Find guiden til Juniorugen her

 

HUSK at tilmelde jer Juniorugen

Juniorugen er et landsdækkende koncept, hvor de danske golfklubber tilbyder børn og unge at komme og prøve golfsporten og opleve livet i en golfklub. Hvad der sker i den enkelte golfklub under Juniorugen – antallet af dage og hvilke aktiviteter der gennemføres – bestemmer klubben selv, men Dansk Golf Union kører en national markedsføringskampagne på vegne af de deltagende klubber i perioden frem til Juniorugen. Juniorugen foregår i uge 32.

 

Tilmeld klubben her

 

For mere information om Juniorugen, kontakt:

Rikke Haurvig
Turnerings- og Udviklingskonsulent
Mail: rha@dgu.org
Telefon: 41166540