Submitted by Anonymous (not verified) on
Skærmbillede 2021-04-21 kl. 15.08.36.png

Handicapresultat

Dit handicap er nu gennemsnittet af dine bedste scores. Dine scores er dog ikke dine stablefordpoint, da man jo ikke kan tage et gennemsnit af en række tal omkring plus/minus 36 og få et handicap. 

Dit handicap er gennemsnittet af dine 8 bedste handicapresultater

Et handicapresultat er det handicap du har spillet til på en given dag. Ud fra dine stablefordpoint kan vi regne baglæns til hvad du faktisk har spillet til på runden. 

Kan det gøres let? Ja: Hvis du har scoret 35 point (én dårligere end handicap) på en runde med spillehandicap 38, så har du spillet til 39. Dit handicapresultat er det handicap der i konverteringstabellen for teestedet ligger midt i intervallet for spillehandicap 39. 

Spillet på nedenstående bane er handicapresultatet 37,6 - midt i intervallet for spillehandicap 39:

 

Simpelt :-)

 

Det er hvad du ser i dit scorearkiv - en række scores markeret med dine handicapresultater. 

Онлайн заявка на кредитную карту подается прямо из дома или офиса и занимает несколько минут. Лучшая кредитная карта онлайн в Украине с отзыввами.

 

Dit handicap er gennemsnittet af de bedste som er markeret med rødt. At handicappet således er gennemsnittet af det handicap du har spillet til giver forhåbentligt god mening. 

To spørgsmål går dog igen. 

1. Hvorfor er det ikke kun mine runder med de højeste antal stablefordpoint som er markeret?

2. Hvorfor er handicapresultatet ikke lig med mit handicap når jeg har spillet til mit handicap?

 

Якщо терміново потрібні гроші. Отримай кредит протягом 15 хвилин на свою банківську карту, кредитна картка з кредитним лімітом онлайн без відмови.

1. Hvorfor er det ikke kun mine runder med de højeste antal stablefordpoint som er markeret?

Dine bedste runder er der hvor du har spillet til det laveste handicap, og det højeste antal stablefordpoint betyder ikke nødvendigvis færrest brugte antal slag. 

En runde i 36 point fra handicap 30, er jo bedre (lavere handicap) end 38 point fra handicap 35. 

 

Det kan vises med et eksempel fra den virkelige verden. 

 

Spilleren har med handicap 44 scoret 39 point i runde 19. Handicapresultatet (handicappet spilleren har spillet til) er 40,5

Spilleren har med handicap 36,4 scoret 34 point i runde 3. Handicapresultatet (handicappet spilleren har spillet til) er 38,3 

Курс розроблений для активних та цілеспрямованих людей. Аналітичний рейтинг курсів англійської мови в Києві. Акредитація та міжнародні сертифікати. Розмовна англійська легко.

Derfor er runde 3 blandt de bedste og runde 19 er ikke selvom der blev scoret 39 point i runde 19 og "kun" 34 i runde 3

 

2. Hvorfor er handicapresultatet ikke lig med mit handicap når jeg har spillet til mit handicap (36 point)?

I 20. runde i ovenstående eksempel har spilleren med handicap 44,0 spillet sit handicap. Så må handicapresultatet da også være 44,0, men her er det 43,4 - hvorfor?!?

Når man spiller til et handicapresultatet så spiller man jo reelt til et spillehandicap, og ikke et handicap - da vi kun kan slå hele slag på banen. Når der skal regnes tilbage, findes et handicap som giver dette spillehandicap. 

To spillere med samme spillehandicap, som laver 36 point kan jo siges at have spillet til samme handicap. Men i konverteringstabellen ses at forskellige handicaps kan give samme spillehandicap. Namų ir sienų šiltinimas į oro tarpus Vilniuje gera kaina witas.lt 

Derfor bliver handicapresultatet altid præcis midt i intervallet der giver det spillehandicap der er spillet til, uanset om spilleren havde et lidt højere eller lavere handicap. 

 

Et eksempel

 

En spiller har i runde 17 spillet til sit handicap på 20,4 men handicapresultatet er 20,1 hvorfor det?

Fordi spillehandicappet på 22 (som er det der er spillet til) fås fra alle handicaps fra 19,7 til 20,5 på Trehøje tee 47 Damer.

20,1 ligger midt i intervallet og derfor er det resultatet. Eller sagt på en anden måde; 20,1 er det handicap som kommer nærmest på spillehandicappet på 22. 

 

Eller

 

En spiller har i runde 2 spillet til sit handicap på 23,1 men handicapresultatet er 23,0 hvorfor det?

Fordi spillehandicappet på 29 (som er det der er spillet til) fås fra alle handicaps fra 22,6 til 23,4 på Trehøje tee 51 Damer

23,0 ligger midt i intervallet og derfor er det resultatet. Eller sagt på en anden måde; 23,0 er det handicap som kommer nærmest på spillehandicappet på 29. 

 

3. Hvordan beregnes handicapresultatet?

Læs kun videre hvis du er interesseret i detaljer og formler - slet ikke nødvendigt for forståelsen. 

 

Eller sagt på en anden måde:

"Rundens antal slag i forhold til banens idealscore justeret tilbage til et handicap"

1. Hvor hvor mange slag er blevet brugt (handicapscore)? Vi får slag af banen i form af par + vi får slag fra spillehandicappet +/- om vi har brugt alle tildelte slag (over/under 36). 

2. Hvordan forholder det sig til banens reelle "ideal score" (Course Ratingen)?

Forskellen er det vi har spillet til og det tilbage regnes til et handicap via 113/Slope