Submitted by Anonymous (not verified) on
CP_gruppe.jpg

Hørsholm Golf holdt Golfens Dag for unge med CP

Trods barske vejrudsigter dukkede der syv forventningsfulde unge spastikere og flere forældre op, da Dansk Golf Union, Sports for Brains og Hørsholm Golf holdt åbent hus i lørdags. Målgruppen var børn og unge med CP (Spasticitet) og fælles for dem alle var et stor ivrighed og gå-på-mod.

Dansk Golf Unions´s paragolfkonsulent Jesper Hviid var også til stede og fortæller:

- Nu vil nogen nok hævde at syv unge potentielle golfspillere ikke lyder så imponerende, men paragolf er jo en lille "niche" i golfdanmark - og den vokser stille og roligt. Arrangementet her i Hørsholm er vores første forsøg på at henvende os til en lille specifik målgruppe, og det er på den baggrund, at vi vurderer det som en succes. Vi vil helt klart overveje at afprøve konceptet andre steder i landet, og vi hører gerne fra klubber som kunne være interesseret i at være værter.

Selve instruktionen stod klubbens pro Peter Jeppesen for sammen med to unge CP-spillere - Anders fra Helsingør og Carl Christian fra Rungsted. De syv unge forstod at holde Peter godt beskæftiget i de godt to timer som arrangementet varede. Der var dog også tid til lidt "blærerøvs"-tricks undervejs som imponerede de unge. Efter to timer på range og putting green var alle godt forfrosne og derfor gjorde den varme kakao ekstra godt som afslutning på en god formiddag. Hørsholm Golf gjorde også opmærksom på at de stadig tilbyder at godkendte Paragolf-spillere kan spille banen gratis mod fremvisning af EDGA-spillerlicens. 

Sports for Brains og DGU takker Hørsholm Golf for at stille faciliteter og træner til rådighed.