Submitted by Anonymous (not verified) on
Holdturneringen_gruppe.jpg

Husk at tilmelde hold til Holdturneringen

Vi håber at alle klubber vil prioritere at tilmelde hold til denne turnering, da det er enormt vigtigt at komme ud og spille turneringer. Holdturneringen er et trygt sted at være med, da man tager afsted som hold og så er det sjovt at få lov at repræsentere klubben. Det gør en forskel for juniorer at spille denne turnering!

 

Tilmeld dine hold til Holdturneringen her

Tilmeldingsfrist: 28. februar kl 12:00

 

Hvad er Holdturneringen?

Holdturneringen er for alle spillere under 25 år med handicap på 53,9 og lavere.

Der spilles i 3 rækker

  • U16A-rækken for spillere født i 2007 og senere og med handicap fra 25,1 og højere
  • U16 Mesterrækken for spillere født i 2007 og senere og med handicap på 25 eller lavere
  • U25A-rækken for spillere født i 1998 og senere

Der spilles hulspil over 9 huller på hverdage, 2 singler og en foursome. Hvis holdene er enige om det, så kan man også vælge at spille flere end 9 huller - helt op til 18 huller.

Der spilles i puljer af op til 4 hold der hver møder hinanden i en ude og en hjemmekamp. Efter de indledende puljekampe går puljevinderne videre til eventuelle mellemrunder og senere landsdelsfinaler og finaler.

Der er mere information om turneringen på turneringens hjemmeside som man kan finde via dette link.

Her kan man bl.a. læse, at man godt kan deltage i Holdturneringen selv om man spiller på et hold i Danmarksturneringen eller Danmarksturneringen for ungdom. Og også læse om vores dispensationsordninger for spillere under handicap 25 til at spille med i U16A-rækken.


Kontakt

Kontakt turnerings- & udviklingskonsulent, Tanja Lewis, på tlf. 43 26 26 88 eller mail taw@dgu.org, hvis du har nogle spørgsmål vedr. Holdturneringen.