Submitted by Anonymous (not verified) on
Juniorugen_Piger.jpg

Husk at tilmelde jer Juniorugen. Det er slet ikke for sent.

Juniorugen er et landsdækkende koncept, hvor de danske golfklubber tilbyder børn og unge at komme og prøve golfsporten og opleve livet i en golfklub. Man kan arrangere én dag, to dage eller flere dage – klubben bestemmer selv, hvad de har ressourcer til.

Hvad der sker i den enkelte golfklub under Juniorugen bestemmer klubben selv. Dansk Golf Union vil gerne være behjælpelige med alt hvad vi kan. Ved tilmelding får klubben et startkit, det er muligt at få tilknyttet en juniorkonsulent til at hjælpe, vi giver i samarbejde med C More gavekort til alle klubbens frivillige under Juniorugeaktiviteterne, der er goodiebags til deltagerne, man kan få 500 kr. til markedsføring på Facebook og DGU kører en national markedsføringskampagne på vegne af de deltagende klubber i perioden frem til Juniorugen.


Få inspiration fra Breinholtgaard

Vi talte med Breinholtgaard efter de sidste år afholdt Juniorugen. Breinholtgård Golf Klub åbnede op for juniorer, bedsteforældre og børnebørn 5 dage i Juniorugen, hvor alle der havde lyst, til at prøve at spille golf var inviteret. Læs om deres erfaringer og bliv inspireret til jeres Junioruge-aktiviteter.
 

Læs om Juniorugen i Breinholtgaard Golf Klub
 

Derudover er der udviklet et univers til Juniorugen, for bl.a. at skabe genkendelighed omkring projektet og give golfen en barnlig og sjov appel. Der er lagt vægt på det legende aspekt, samværet og at skabe et udtryk der nærmer sig børnenes hverdag, sådan at golfen virker sjov og tilgængelig for børn og unge der ikke kender til denne verden.

Det betyder, at vi kan stille en masse materialer til rådighed for klubberne, som kan bruges til at gøre opmærksom på Juniorugen. Der er udviklet logo, plakat og forskellige bannere der kan bruges direkte af klubberne. Derudover er der udviklet diverse templates til invitationer, flyers, pressemeddelelser og hvad der ellers kunne tænkes at blive brug for. Det er muligt at få DGU til at tilpasse plakater, flyers mm. til de særlige informationer, I ønsker, men klubberne kan også selv tilpasse teksten så den passer lige til jeres arrangement. Sidst men ikke mindst er der adgang til forskellige grafiske elementer, så klubber der selv ønsker at være kreative kan udvikle deres eget materiale. Invitationer, plakater, flyers, billeder, videoer mm. kan downloades uden omkostninger til brug for mail, sociale medier samt print i klubben eller hos lokal trykker.

Juniorugen foregår i uge 32

 

Tilmeld klubben her

 

For mere information om Juniorugen, kontakt:

Rikke Haurvig
Turnerings- og udviklingskonsulent
Mail: rha@dgu.org
Telefon: 43262705