Ungdom

Inspiration til højdepunktsoplevelser

De unges fascination af golf skal stimuleres, for eksempel i form af højdepunktoplevelser.

Højdepunktoplevelser er oplevelser som rækker ud over hverdagens træning og konkurrence. For de yngste kan det f.eks. være en turnering, natgolf, golfture eller en camp, som er rigtig gode oplevelser for denne gruppe. I takt med at de bliver ældre , bliver højdepunktsoplevelser vigtigere og vigtigere. Disse oplevelser skal være andet og mere. 

Højdepunktsoplevelserne skal være med til at holde fast i begejstringen ved golf og give endnu mere blod på tanden. Når du går hjemme i klubben og træner skal der være oplevelser at se frem i mod og glæde sig til. Der skal også være oplevelser at se tilbage på og mindes.

Det er vigtigt at man som klub tilbyder højdepunktsoplevelser til sine børne og ungdoms medlemmer, så de kan opretholde glæden ved spillet.

Det kan ske på mange måder, f.eks. ved at få alle til at deltage i turneringer og afholde camps for dem. Det vigtige her er at man som klub får kommunikeret ud til forældrene hvorfor det er vigtigt for deres børn at deltage og alt det gode det giver dem socialt, udviklingsmæssigt og på motivationen.