Submitted by Anonymous (not verified) on
Frivillige_asserbo.jpg

Jagten på hverdagens golfhelte skudt i gang

Dansk Golf Union hylder i samarbejde med GF Forsikring hverdagens golfhelte med en pris til dem, der har gjort en ekstra frivillig indsats for den lokale golfklub - og du har nu mulighed for at få indflydelse på, hvem det skal være. 

Alle de frivillige i dansk golf gør en stor indsats for at hjælpe med at drive og udvikle golfsporten. Det kan være alt lige fra at tage godt imod nye i golfsporten, male klubhuset, arrangere junioraktiviteter, arbejde på banen, sætte den strategiske retning for golfklubben eller hjælpe til med at samle bolde op på driving rangen. 

Den store indsats, som de frivillige lægger i golfklubben, ønsker vi i Dansk Golf Union at anerkende i samarbejde med vores hovedpartner, GF Forsikring.
 

- Vi ved, at der findes mange ildsjæle derude, som fortjener en særlig tak og ros for det frivillige arbejde, de gør for golfklubberne. Men det kan være svært at vælge, hvem der særligt fortjener at blive hyldet med en pris. Derfor håber vi, at rigtig mange vil nominere deres ven, deres nabo, deres søster eller en hel fjerde," udtaler Søren Hvid, Kommerciel ansvarlig hos DGU. 

 

Med i anerkendelsen af de frivillige og kåringen af Hverdagens Golfhelte er også DGU's hovedpartner, GF Forsikring, som på den måde ønsker at være med til at give noget tilbage til den sport, vi alle holder så meget af. 

 

- Der findes hundredvis af frivillige ildsjæle landet over, som i stilhed knokler for den lokale golfklub. I GF Forsikring støtter vi op om prisen, fordi vi rigtig gerne vil give noget tilbage til nogle af de ildsjæle, som i det daglige måske ikke får den anerkendelse, de fortjener. Golfdagen er deres dag!, udtaler Brian Bisgaard, partneransvarlig hos GF Forsikring. 

 

Det er muligt at nominere en frivillig i den danske golfsport fra i dag og frem til og med d. 10. august og vi håber at mange har lyst til at være med til anerkende den frivillige indsats. 

Efter nomineringsperioden vil der blive udvalgt 12 vindere, som vil blive inviteret til en hyggelig golfdag i selskab med nogle af de danske landsholdsspillere, hygge på golfbanen og god mad. Dagen er sponsoreret af GF Forsikring. 

 

Læs mere her og indstil lige netop den frivillig, som du synes fortjener en anerkendelse: https://www.golf.dk/hverdagens-golfhelte