Submitted by Anonymous (not verified) on
Jul2019_startpakke.png

Julekampagne for Startpakker

Efter en mere stille periode er vi nu klar igen med en julekampagnen for jeres Startpakke til golf - og vi har gjort det enklere for jer at deltage.


Hvis du kun har tid til én ting 

Vi har ændret alle produktbilleder på dgushop.dk, så I blot skal kopiere linket til jeres startpakke (f.eks. https://www.dgushop.dk/klubber/aabenraa-golfklub/startpakke) og indsætte det i et Facebookopslag. Skriv en kort tekst og trykke på "del nu".

 

Hvis du har lidt mere tid

I kan stadig benytte jer af Dansk Grafik System, hvis I ønsker at have jeres egne kampagneelementer (kvadrat og cover) til brug i annoncer med boost. Husk at tekst først og fremmest skal stå i facebooks tekstfelt og ikke i selve billedet.  Du kan også læse mere om hvad vi anbefaler at I som minimum gør i forbindelse med startpakke-projektet her.

Vil du læse mere om hvordan du laver facebook-annoncering har vi samlet info her

 

 

Nyt siden sidst om startpakkerne

Vi har de seneste måneder arbejder på forbedringer og nye tiltag på www.dgushop.dk som du får et overblik over her:

  • Startpakken som digitalt gavebevis - Indenfor de næste par uger kommer der en ny funktion i webshoppen. Det bliver muligt for kunderne at vælge imellem, at modtage startpakken som fysisk gaveæske eller digitalt gavebevis, der sendes på mail. For jer betyder det ikke den store forskel, idet kunden blot skal printe det digitale gavebevis ud og tage det med i klubben, når de har booket en tid, nøjagtig ligesom de fysiske gavekort. Der kommer ikke til at være en prisforskel på de to muligheder. I vedhæftningen kan I se et udkast til hvordan den PDF (som er selve gavebeviset) kommer til at se ud. Den indeholder selve beskrivelsen af den indkøbte startpakke, en unik kode, købsdato samt hvilken klub, den er købt til.

  • dgushop.dk har fået e-mærket - Vi har haft en del besøgende på dgushop.dk som ikke turde handle, da der manglede troværdighedsmarkører i webshoppen. Derfor er vi blevet en del af e-mærket (som tydeligt ses i hele webshoppen), så alle kunder ved, at de trygt kan handle hos os.

  • Kampagneplan for 2020 - Vi har opdateret alle afsnit om startpakkerne på https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/startpakker-til-golf hvor I også kan læse mere om blandt andet den nye pakke. Derudover kan I se kampagneplanen for 2020 og blive inspireret til, hvordan I kan markedsføre jeres startpakker med nogle helt enkle trin.

  • Enklere for jer at deltage i kampagner - I kan stadig benytte jer af Dansk Grafik System, hvis I ønsker at lave jeres egne kampagneelementer, men til alle kampagner i fremtiden (startende med julekampagnen) vil vi sørge for at ændre alle produktbilleder på dgushop.dk, så I blot skal kopiere linket til jeres startpakke (f.eks. https://www.dgushop.dk/klubber/aabenraa-golfklub/startpakke) og indsætte det i et Facebookopslag for derefter at skrive en kort tekst og trykke på "del nu". Med det håber vi at langt flere af jer vil deltage i alle kampagnerne. I kan også læse mere om hvad vi anbefaler at I som minimum gør i forbindelse med startpakke-projektet her.

  • Ny "Prøv golf på en dag" pakke - Med det digitale gavebevis er det nu også muligt at have flere produkter i webshoppen, som til gengæld kun kan købes som digitalt gavebevis. Med denne mulighed samt den erfaring, vi har fået med startpakkerne, er vi i gang med at udarbejde en national "Prøv golf på en dag"-pakke, hvor indhold og beskrivelse vil være den samme på tværs af klubberne og til den samme pris. Med denne type pakke får vi en mulighed for at lave national markedsføring af startpakken. I vil senere modtage en mail med information om hvordan i rent praktisk skal forholde jer til denne pakke og hvordan i kan tilmelde jer.