Submitted by Anonymous (not verified) on
junior.JPG

Juniorugen nærmer sig - er din klub med?

Juniorugen er et landsdækkende koncept, hvor de danske golfklubber tilbyder børn og unge at komme og prøve golfsporten og opleve livet i en golfklub.

- Golf er en fantastisk sport, der skaber glæde, fællesskab, venskab og giver en masse frisk luft og gode oplevelser, hvilket der sættes fokus på i denne uge. På grund af handicapsystemet kan alle spille med alle uanset niveau og alder. Det er helt unikt for golfsporten og giver mulighed for at dygtiggøre sig og samtidig være en del af et socialt fællesskab på tværs af niveau. Uanset hvor dygtige de er, får alle børnene en fantastisk oplevelse med golf. Dertil udvikler golf også børns motorik, balance, koordination og kropsbevidsthed, siger udviklingskonsulent Christian Møller fra Dansk Golf Union.

Juniorugen løber af stablen i uge 31 (31. juli – 6. august). Det koster ikke noget at deltage og der vil være planlagt et sjovt program med en masse golf, leg, og konkurrencer, og alle der deltager får også udleveret en goodiebag med bl.a. sjove bolde, tees, en cap og klistermærker.

- Juniorugen er også en chance for at stå sammen som klub, og udvikle klubmiljøet, på tværs af generationer, mens man samtidig giver børnene en fantastisk oplevelse. Juniorer er af stor værdi for en golfklub. De skaber diversitet og liv i klubberne, og har potentiale til at blive integrerede kræfter i klubben, siger Christian Møller.

Det behøver ikke at være svært og tidskrævende at være med i juniorugen. En klub kan invitere seniorerne til at tage deres børnebørn med ud i klubben til en lille turnering, eller lade de nuværende juniorer invitere deres venner og veninder. Det skaffer børn til juniorugen, som får nogle feriedage fyldt med sjove og seje aktiviteter og det giver nuværende medlemmer mulighed for at dele deres interesse og vise, hvorfor golf er verdens bedste sport. Samtidig får man en masse samvær med personer man holder af.

- Det er også værd at huske, at det at bage en kage er en stor hjælp - alle kan bidrage. Det handler om at hjælpe lidt og stå sammen, så kan man som klub skabe noget unikt sammen til glæde for både nuværende og kommende medlemmer, fastslår Christian Møller.

 

Lodtrækning om C More klublicenser

Dansk Golf Union har gennem sit partnersamarbejde med C More fået en række klublicenser til storskæmsvisning af C More Golf, der bl.a. viser PGA-touren.

- Golf på tv-skærmen kan ofte være med til at samle medlemmerne uden for golfbanen og er en måde at skabe god stemning i klubben og tilføre noget ekstra værdi til medlemskaberne, siger Jeppe Huldahl, golfekspert C More.

Dansk Golf Union ønsker på samme måde, at juniorugen kan være med til at udvikle klubmiljøet og som en ekstra gulerod trækkes der derfor lod om fire C More klublicenser, blandt de klubber der har tilmeldt sig juniorugen inden d. 31 juli.

- Vi håber at der er stemning for at stå sammen om at lave en sej junioruge ude i klubberne og at børn i hele landet får øjnene op for golfen som sport, så vi kan få mange flere juniormedlemmer”, slutter Christian Møller fra Dansk Golf Union.


Læs meget mere om Juniorugen her.