Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_KURSUS.png

Kursus i kommunikation hjælper med rekruttering

Vi afholder i februar en række fyraftenskurser, som bliver tilrettelagt med afsæt i de deltagene klubbers interesser og udfordringer. Målet er at kunne hjælpe de deltagene klubber med at skabe rekruttering gennem sociale medier.

Møderne bliver tilrettelagt udfra hvordan de deltagene klubber bruger de sociale medier.

Du vil på møderne kunne møde vores nyansatte kommunikationskonsulent, Andreas Hartø, der fremover vil hjælpe klubberne med især sociale medier op til Golfens Dag.

PÅ KURSET VIL VI BL.A. SE PÅ:

- Hvordan bruger din klub sociale medier til at skabe engagement, få nye medlemmer og sikre positiv kommunikation i klubben

- Med udgangspunkt i konkrete eksempler fra sportsverdenen og den nyeste teori omkring sociale medier uddanner vi dig til at kunne håndtere klubbens Facebook-, LinkedIn- og Instagramprofil professionelt.

- Vi ser på mulighederne for at lave kampagne, skabe en tone, der får målgruppen til at konvertere til noget konkret og giver helt konkrete værktøjer til, at du kan få resultater.

Fyraftens-kurset følges op af fire webinarer (inkluderet i prisen), som du kan deltage i over nettet. Ved hvert webinar vil der blive fokuseret på et særligt socialt medie.

Læs mere om kurset her