Submitted by hkr on
Horsens Kvinder & Golf

Kvinder & Golf - Skal din klub være med på en af de helt store rekrutterings succeser

Kvinder & Golf er dette forår blevet tilbudt i mere end 60 danske golfklubber. Som de forrige år er det igen en kæmpe succes og konverteringsraten er hele arbejdet værd.

 

- I CGC Golfklub i Vallensbæk startede 17 friske kvinder på forløbet i foråret. 15 af dem er forsat i klubben efter de 8 uger.

- I Mariagerfjord Golfklub startede 19 friske kvinder på forløbet. 16 af dem er fortsat i klubben efter de 8 uger.

 - I Næstved Golfklub startede 6 friske kvinder på forløbet – alle 6 er fortsat i klubben.

- I Sønderborg startede 15 friske kvinder på forløbet, 12 af dem er fortsat i klubben

- I Hammel startede 14 friske kvinder, 13 af dem er fortsat i klubben.

 

Se erfaringsvideo fra Horsens Golfklub nederst på siden, hvor både klub og deltagere deler deres oplevelser.

 

Nåede din klub ikke med i forårets store Kvinder & Golf rekrutteringsbølge, så er det slet ikke for sent at komme i gang nu.

Et forløb kan startes i august, efter skolernes ferie, og så er der endda chance for masser af godt vejr til de nye golfere.

Og man kan sagtens bruge sensommeren til effektiv rekruttering, siger udviklingschef i Dansk Golf Union, Jonas Meyer.

- Det er om sommeren det er allernemmest at forelske sig i golfsporten. Det er lækkert vejr, vi har lange lyse aftener, vi skal ikke være pakket ind i varmt tøj og tophuer, men kan bare tage af sted og nyde det.

De klubber, der starter Kvinder & Golf op til august, får de bedste uger til at sælge sporten, klubben, træneren, terrassen og alle de andre faciliteter som klubben har at byde på. Du får ikke en bedre mulighed for at sælge golfsporten, end når det er sommer i Danmark, siger Jonas Meyer og DGU står klar til at hjælpe de klubber, der gerne vil nå at komme med på Kvinder & Golf bølgen allerede i år.

Der er hjælp at hente til planlægning, program, sparring, annoncering og sammensætning af det rigtige hold bag et succesfuldt forløb.

Vi er lige ved at være igennem forårets hold, så i juli måned er der plads i kalenderen, hvis der er nogen der ønsker hjælp til at komme i gang. Vores udviklingskonsulent Sarah-Cathrine Wandsø står klar til at hjælpe jer i gang.

Og så behøver vi slet ikke at gå og være nervøse for om vi kan holde på de nye golfere, når vi starter så sent. Det handler om planlægning og om at skabe en god aktivitetskalender for de nye, som går hen over vinteren. For golf er også vintergolf, golf er også simulatorgolf, golf er også socialt samvær og hygge i klubben.

Alt dette vil der også komme idéer til, så de deltagende klubber får inspiration og idéer til vintersæsonen.

Så derfor. Er din klub klar på en Kvinder & Golf "Summer Edition", så kontakt Sarah-Cathrine på scw@dgu.org eller på mobil: 22922928

I kan sagtens nå det endnu.