Submitted by Anonymous (not verified) on
makkercupvindere_0004_280620makkercup 71-800px.jpg

Makker Cup finalen afgjort

En af de nye turneringer i Dansk Golf Unions turneringsudbud er Makker Cup. Og i weekenden den 27.-28. juni blev den allerførste finale afholdt i Distrikt 1, i Dronninglund Golfklub. 

Vejen til Makker Cup finalen er gået over to indledende runder i henholdsvis Øst- og Vestdanmark og 54 spillere havde indløst billet til finalen.

Finalen blev spillet over lørdag og søndag. Lørdag spillede alle makkerpar i puljer mod hinanden i det nye spilformat Makker Cup. Dvs. at alle fire makkerpar i en pulje, spiller seks hullers hulspil som greensome mod hinanden, (1. – 6. hul, 7. – 12. hul og 13. – 18. hul). Nr. 1 i hver pulje gik videre til finalepuljerne, der blev spillet søndag efter samme format. De øvrige makkerpar spillede søndag en greensome slagspilsturnering.

Det var en fornøjelse at være på besøg i Dronninglund Golfklub, og banen fik store roser med på vejen. Rigtig mange spillere kommenterede, at banen stod så flot, og ja, selv Dronninglunds egne spillere måtte erkende, at banen aldrig har været flottere! Tusinde tak og super flot arbejde af hele greenkeeperstaben.

Distrikt 1’s egen pressefotograf, René Schütze, tog turen rundt i buggy med sit kamera om halsen - og det blev der rigtig mange fantastiske billeder ud af. Kæmpe stor tak til René for billeder - godt arbejde.

 

Se alle de fantastiske billeder her

Copyright fotograf René Schütze

 

Alle vinderne ønskes et STORT tillykke:

U16A: Ronaldo Pedersen/Santos Pedersen fra Golfklubben Storstrømmen

U16B: Felix Arnoldi Tødten/Marius Profit fra Hjortespring Golfklub

U25A: Jacob Gammelgaard Estrup/Victor Juncher Olesen fra Himmelbjerg Golf Club

U25B: Victor Kamstrup Søndergaard/Tomek Thomsen fra Tange Sø Golfklub

Slagspil: Matti Langelund Laursen/Tristan Langelund Laursen fra Ledreborg Palace Golf Club

 

Se alle resultaterne her: 

U16

U25

Slagspil