Submitted by Anonymous (not verified) on
Idraetpris_flag.jpg

Nominering til Danske Spil og DIF’s Årets Idrætsforening 2022 er åben: 100.000 kr. i førstepræmie

Danske Spil og Danmarks Idrætsforbund (DIF) hylder igen i år det uundværlige arbejde, der bliver udført i de mange lokale idrætsforeninger rundt omkring i Danmark. Det sker når ’Danske Spil og DIF’s Årets Idrætsforening 2022’ kåres, og den heldige forening der har ydet en ekstraordinær indsats, løber med titlen og førstepræmien på 100.000 kroner.
 

Sådan foregår det

Alle, også foreningen selv, kan nominere. Kender man en idrætsforening, som man gerne vil indstille, kan man gøre det på DIF’s hjemmeside (www.dif.dk/arets-idraetsforening) indtil den 4. november kl. 12.

Herefter gennemgår juryen de indsendte forslag og udvælger tre foreninger, der går videre til en afstemningsrunde. Alle danskere inviteres til at stemme på deres favorit indtil d. 1. december kl. 12.

Vinderen afsløres i forbindelse med DR Sportens store Sport 2022-show i Jyske Bank Boxen i Herning den 7. januar. Ud over de 100.000 kroner til vinderen, så vil der være 10.000 kroner til nummer to og nummer tre.

 

Brug jeres nyhedsbrev og facebook-side til at gøre jeres medlemmer opmærksomme på nominering og afstemning, så golfsporten kommer med på landkortet i år!

 

Læs mere om "Danske Spil og DIF’s Årets Idrætsforening 2022"-prisen

 

Billede download