Submitted by Anonymous (not verified) on
JUGoodiebag.png

Nu kan der bestilles goodiebags til Juniorugen 2018

Så er der goodiebags klar til Juniorugen 2018. Vi er stolte af, at det igen i år er lykkes os at lave goodiebags til de børn, der deltager i Juniorugen i uge 32. En goodiebag giver børnene noget konkret, de kan tage med hjem fra deres møde med golfsporten, og det giver dem en følelse af at være blevet en del af golfens verden. Derfor har vi bl.a. i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og Pro Golf Scandinavia lavet nogle goodiebags som I, ude i klubberne, kan få til at dele ud til de deltagende børn og unge. Vi håber dette kan være med til at forstærke børnenes relation til golf som sport.

Alle klubber, der er tilmeldt Juniorugen (se nedenfor om tilmelding), kan få 25 goodiebags uden beregning. Goodiebags kan bestilles via dette link, hvor I også kan bestille ekstra goodiebags mod betaling: 

Bestil goodiebags her 


Vi har forsøgt at føje Juniorugens univers til goodiebag’en, for at skabe genkendelighed for børnene og give golf en barnlig appel. Det giver også børnene mulighed for at bytte bolde og klistermærker samt samle på dem. Det har vist sig fra tidligere arrangementer f.eks. Juniorugen 2017, at børnene værdsætter dette højt, og knytter relationer til både hinanden og golfsporten gennem dette.

Klubberne er meget velkomne til selv at supplere poserne, f.eks. foreslås det at klubben printer en flyer om mulighederne for at spille golf i jeres klub efter Juniorugen.

 

Bestilling af Goodiebags

Alle klubber, der er tilmeldt Juniorugen kan få 25 goodiebags uden beregning. I kan bestille goodiebags via dette link:


Bestil goodiebags her 


Ønsker en klub flere end 25 goodiebags, kan disse tilkøbes i sæt af 10 stk. til DGU’s indkøbspris. En goodiebag koster 60 kr. stykket og dermed kan der tilkøbes goodiebags til følgende priser: 

  • 25 stk. – gratis
  • +10 stk. – 600,- kr.
  • +20 stk. – 1200,- kr.
  • +30 stk. – 1800,- kr.
  • og så fremdeles

Husk at bestille goodiebags uanset om I ønsker at tilkøbe ekstra eller ej.

 

Èn dag er nok for at være en del af Juniorugen

HUSK at tilmelde jer Juniorugen – Lav én dag med aktiviteter for juniorer i uge 32 og så er I en del af Juniorugen.
 

Tilmeld klubben her

 

For mere information om Juniorugen, kontakt:

Rikke Haurvig
Turnerings- og udviklingskonsulent
Mail: rha@dgu.org
Telefon: 43262705