Submitted by Anonymous (not verified) on
Goodiebag SjovSommergolf.JPG

Nu kan du bestille goodiebags til Sjov Sommergolf 2019

Goodiebags til de børn, der deltager i Sjov Sommergolf i skolernes sommerferie.

En goodiebag giver børnene noget konkret, de kan tage med hjem fra deres møde med golfsporten, og det giver dem en følelse af at være blevet en del af golfens verden. Derfor har vi bl.a. i samarbejde med Backtee, Titleist, Kræftens Bekæmpelse og Golfstore lavet nogle goodiebags som I, ude i klubberne, kan få til at dele ud til de deltagende børn og unge. Vi håber dette kan være med til at forstærke børnenes relation til golf som sport.

Alle klubber, der er tilmeldt Sjov Sommergolf (se nedenfor om tilmelding), kan få 25 goodiebags uden beregning. Goodiebags kan bestilles via dette link, hvor I også kan bestille ekstra goodiebags mod betaling:

Bestil goodiebags her

Klubberne er meget velkomne til selv at supplere poserne, f.eks. foreslås det at klubben printer en flyer om mulighederne for at spille golf i jeres klub efter Sjov Sommergolf.

 

Bestilling af Goodiebags

Alle klubber, der er tilmeldt Sjov Sommergolf kan få 25 goodiebags uden beregning. I kan bestille goodiebags via dette link:

Bestil goodiebags her

Ønsker en klub flere end 25 goodiebags, kan disse tilkøbes i sæt af 10 stk. til DGU’s indkøbspris. En goodiebag koster 60 kr. stykket og dermed kan der tilkøbes goodiebags til følgende priser:

  • 25 stk. – gratis

  • +10 stk. – 600,- kr.

  • +20 stk. – 1200,- kr.

  • +30 stk. – 1800,- kr.

  • og så fremdeles

Husk at bestille goodiebags uanset om I ønsker at tilkøbe ekstra eller ej.

 

Èn dag er nok for at være en del af Sjov Sommergolf

HUSK at tilmelde jer Sjov Sommergolf – Lav én eller flere dage med aktiviteter for at tiltrække nye børn til golfsporten i skolernes sommerferie og så er I en del af Sjov Sommergolf.

Tilmeld klubben her

 

For mere information om Sjov Sommergolf, kontakt:

Rikke Haurvig
Turnerings- og udviklingskonsulent
Mail: rha@dgu.org
Telefon: 43262705