Submitted by Anonymous (not verified) on
Retninger.png

Ny persondataforordning – konklusion fra regionalmøder og GAF-konference

Dansk Golf Union har på de netop afholdte regionalmøder og GAF-konferencen informeret indledningsvist om de nye lovregler omkring behandling af perondata.
Lovreglerne vil berøre både DGU's og golfklubbernes behandling af persondata, og vi har et stykke arbejde, der skal gøres, inden de nye regler træder i kraft. Da de sidste vejledninger m.v. imidlertid først er klar fra lovgivers side i starten af 2018, vil det store arbejde på dette område også først gå i gang i første kvartal 2018. Dansk Golf Union udarbejder her relevante støtteværktøjer til golfklubberne til brug for forberedelse til den nye lovgivnings ikrafttrædelse.

Lige nu kigger Dansk Golf Union på muligheden for at få udviklet et IT-værktøj, der kan hjælpe golfklubberne med at overholde loven ved ikrafttræden næste år, men også fremadrettet, hvor skiftende bestyrelser vil få ansvaret for, at lovgivningen er overholdt.

Det I som golfklub kan gå i gang med at overveje allerede nu er:

  1. hvem skal have ansvaret for projektet omkring korrekt datahåndtering i jeres klub

  2. hvilke persondata har i rent faktisk i jeres golfklub (hvem har i oplysninger om, hvad registrerer i om disse personer, hvem har adgang til de forskellige data, hvad bruges de persondata til).

 

Kontakt

Hvis I har spørgsmål til de nye persondataregler, er I velkommen til at kontakte:

Lise Stryhn Moustgaard
Advokat
Mail: lsm@dgu.org
Tel. 4326 2706